Στηβ Μιλάτος: Η πρώην σύζυγός του μιλά για τον χωρισμό τους και τη συμμετοχή του στο Big Brother

Για τους λόγους που οδήγησαν στη λήξη του γάμου της από τον Στηβ Μιλάτο δυο μόλις μήνες μετά την πραγματοποίησή του η Άννα Παπαϊωάννου η οποία δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη συμμετοχή του στο Βig Brother και αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

“Yπήρχαν κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του που εν τέλει δεν ταίριαζαν με κάποια στοιχεία του δικού μου. Η μόνη λύση ήταν ο χωρισμός. Δε μετανιώνω για απολύτως τίποτα. Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα έπραττα ακριβώς τα ίδια. Δε θεωρώ ότι έδωσα περισσότερα στη σχέση μας. Θα το μοίραζα 50-50. Δώσαμε και οι δυο το 100% του εαυτού μας. Με στήριξε και τον στήριξα σε όλα.

Τον γάμο μας δε θα τον χαρακτήριζα επιπολαιότητα. Το θέλαμε και οι δυο πολύ και το ζήσαμε παραμυθένια. Ήμασταν συνειδητοποιημένοι γι΄αυτό που πηγαίναμε να χτίσουνε ασχέτως αν δε μας πέτυχε. Το Big Brother δεν το παρακολουθώ. Θα ήθελα όμως να πω στον Στηβ να είναι ο εαυτός του και να του ευχηθώ καλή επιτυχία.

Δε γνώριζα γι΄αυτή του τη συμμετοχή. Για προτάσεις που του είχαν γίνει στο παρελθόν (το διάστημα που είμασταν μαζί) για διάφορα τηλεπαιχνίδια και είχε αρνηθεί, γνώριζα. Πλέον δε θα με ενοχλούσε αν τον έβλεπα να φλερτάρει με κάποια άλλη κοπέλα. Εξάλλου αυτή είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, να προχωράμε και να υλοποιούμε τα σχέδιά μας.

Εμείς είχαμε σφραγίσει τον έρωτά μας από όλες τις πλευρές. Και κοινό κολιέ φυλαχτό είχαμε και κοινό τατουάζ είχαμε κάνει όπου αναγραφόταν το παρατσούκλι μας. Πλέον δεν έχουμε καμία επαφή. Κάθε επαφή μας έληξε με τη διαδικασία διαζυγίου πολιτισμένα και χωρίς τσακωμούς. Δεν είμαι υπέρ των πισωγυρισμάτων. Γενικά δίνω ευκαιρίες αλλά εντός της σχέσης. Οπότε όταν φεύγω από κάτι δεν ξαναγυρνάω. Παρ’ όλα αυτά ξέρει πόσο τον εκτιμώ και πόσο περήφανη είμαι για ότι έχει καταφέρει, μου έχει μείνει μια γλυκιά ανάμνηση από όλο αυτό”είπε χαρακτηριστικά η νεαρή κοπέλα.

Read More

And More