Στηβ Μιλάτος: «Το Συμβούλιο έκρινε ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής του» απαντάει ο δικηγόρος της Βρετανής τουρίστριας

Όπως έγινε γνωστό χθες, ο Στηβ Μιλάτος θα παραπεμφθεί σε δίκη με την κατηγορία του βιασμού, σύμφωνα με βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Το δικαστικό συμβούλιο δεν υιοθέτησε την εισήγηση της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου για την απαλλαγή του και παρέπεμψε σε δίκη τον 30χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί μετά την καταγγελία μιας Αγγλίδας για βιασμό, την οποία γνώρισε ενώ εργαζόταν στην υποδοχή καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Λίνδο.

«Η δικαιοσύνη θα το δείξει, έχω εμπιστοσύνη στον δικηγόρο μου. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και θα φανεί» δήλωσε ο Στιβ Μιλάτος σε χθεσινοβραδινή του έξοδο στις τηλεοπτικές κάμερες.

 

Ο δικηγόρος της Βρετανίδας τουρίστριας που κατηγόρησε το μοντέλο για βιασμό, Γιάννης Κοκκινογένης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Η θέση της εντολέας μου ήταν από την αρχή ξεκάθαρη. Και η υπόθεση ήταν ξεκάθαρη από την αρχή. Τα περιστατικά που περιέγραψε στην κατάθεσή της ήταν λεπτομερή και διέπονταν από αλληλουχία σχέσης και σαφήνειας.

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, το οποίο απαρτίζεται από τρεις ικανούς δικαστές και έκρινε ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής του, έτσι ώστε να τον παραπέμψουν στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο για βιασμό. Το βούλευμα διέψευσε τους ισχυρισμούς του Στηβ Μιλάτου. Θα δικαιωθεί πλήρως η εντολέας μου. Δεν αξίζει να αναφερθώ σε λεπτομέρειες».

Read More

And More