Στο αστυνομικό τμήμα Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια!

Στο αστυνομικό τμήμα Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια! | tlife.gr

Στα χέρια πήγε να πιαστεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με φωτορεπόρτερ που τον τραβούσε φωτογραφίες με την Ζέτα Μακρυπούλια, παρά τη θέλησή του.

Όπως αποκάλυψε το STAR, το ζευγάρι έβγαινε από το σπίτι όπου διαμένει στη Γλυφάδα, αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν ξαφνικά “πετάχτηκε” μπροστά του ένας φωτορεπόρτερ. Όπως όλα δείχνουν, ο άντρας είχε κρυφτεί σε κάποιο σημείο κοντά στην πολυκατοικία και περίμενε να δει το ζευγάρι να βγαίνει, για να τους απαθανατίσει μαζί.
Μόλις τους είδε να βγαίνουν, άρχισε να τραβά φωτογραφίες, προσπαθώντας να εξασφαλίσει ένα καλό πλάνο του ζευγαριού. Εκείνοι είδαν το φλας της μηχανής να αναβοσβήνει δεκάδες φορές και του ζήτησαν να σταματήσει να τους τραβάει. Εκείνος, όμως, δεν τους άκουσε και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια και τα περιοδικά δίνουν “μάχη” για μια κοινή τους φωτογραφία.
Με τον ενθουσιασμό του όμως, φαίνεται πως δεν κατάφερε να πείσει την Ζέτα και τον Μιχάλη, οι οποίοι, αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ, με τον άντρα που τους είχε στήσει “καραούλι” εκνευρίστηκαν που εκείνος συνέχισε να τους τραβά, παρά τη θελησή τους.
Το ζευγάρι σταμάτησε να προχωρά και άρχισε να διαπληκτίζεται με τον άνδρα. Μάλιστα, οι φωνές και τα ουρλιαχτά τους μέσα στα στενά της Γλυφάδας ανησύχησαν τόσο πολύ τους κατοίκους, που στο άκουσμα αλλά και το θέαμα που αντίκρισαν, με τον Μιχάλη να έχει έλθει σχεδόν στα χέρια με τον φωτογράφο, κάλεσαν την αστυνομία για να τους χωρίσει. Στο σημείο κατέφθασε περιπολικό, ενώ οι άνδρες της αστυνομίας προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Παρόλα αυτά, ο Μιχάλης και η Ζέτα έφθασαν μέχρι το αστυνομικό τμήμα, αλλά εκεί δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να δώσουν συνέχεια στο θέμα. Ούτε μήνυση προτίθενται να καταθέσουν, ούτε το φιλμ της μηχανής ζήτησαν.

READ more