Στο δικαστήριο ο γιος του Γερολυμάτου – Εμπλέκεται σε σπείρα εκβιαστών

Στο εδώλιο με την κατηγορία του μέλους σπείρας εκβιαστών που έβαζε στόχο μεσίτες και πωλητές ακινήτων κάθισε χθες ο γιος του Γιώργου Γερολυμάτου, Αλέξανδρος, μαζί με άλλα δυο πρόσωπα. Ο πατέρας του, που τον στήριξε και δημόσια πριν ένα χρόνο (όταν ακούστηκε για πρώτη φορά η υπόθεση) δεν βρέθηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, ενώ η δίκη διακόπηκε για τις 21 Φεβρουαρίου, λόγω κωλύματος στο πρόσωπο ενός εκ των συνηγόρων της υπεράσπισης.

Όπως διαβάζουμε στην Espresso, σύμφωνα με το Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, οι 3 άνδρες παραπέμφθηκαν σε δίκη με τις κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης, της έκρηξης από κοινού, της εκβίασης κα.. Αρχηγικό ρόλο στο κύκλωμα φέρεται να έχει ο 70χρονος πεθερός του Αλέξανδρου Γερολυμάτου, που είναι μεσίτης.

Εντολές του μεσίτη εκτελούσε ο πρώην πρωταθλητής Body building ΓΚ, ο οποίος παρουσιάζονταν στα θύματα ως “Αποστόλης”, ενώ ο 47χρονος γιος του Γερολυμάτου φέρεται ότι μεσολαβούσε τις περισσότερες φορές μεταξύ του body builder και του πεθερού του. Ωστόσο, ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ και ο πατέρας του και γνωστός τραγουδιστής είχε δηλώσει το 2016, ότι είναι βέβαιος πως πρόκειται για παρεξήγηση.

Η δίκη πάντως μεταφέρθηκε για τις 21 Φεβρουαρίου…

Read More

And More