Στο φως το αποχαιρετιστήριο γράμμα της Ε. Taylor στον πρώην άντρα της!

Όπως είναι γνωστό, η θρυλική Elizabeth Taylor δεν είχε κάνει ούτε έναν, ούτε δύο αλλά οκτώ ολόκληρους γάμους, δύο εκ των οποίων με τον Richard Burton, τον οποίο μάλιστα πολλοί θέλουν να ήταν ο έρωτας της ζωής της!

Όμως, δεν ήταν ο μοναδικός άντρας ο οποίος είχε μια θέση στην καρδιά της θρυλικής ηθοποιού. Το προηγούμενο βράδυ, η αδερφή του τελευταίου συζύγου της Elizabeth Taylor, Larry Fortensky, επέμεινε ότι η Elizabeth Taylor τον αγαπούσε βαθιά μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Η Linda Untiet, η οποία γνώριζε την ηθοποιό μέσα από τον πενταετή γάμο της με τον αδερφό της, είπε: “Η Elizabeth έγραψε ένα γράμμα στον αδερφό μου στα τέλη του προηγούμενου χρόνου. Στο γράμμα της έγραφε πόσο πολύ τον αγαπάει ακόμα. Ήταν κάτι σαν ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα!”, είπε.

Η Elizabeth Taylor γνώρισε τον Fortensky σε μια κλινική απεξάρτησης από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, εθισμό τον οποίο είχαν και οι δυο τους.

Παντρεύτηκαν το 1991 όταν εκείνη ήταν 59 κι εκείνος 39 ετών. Η κυρία Untient μίλησε τελευταία φορά με τον αδερφό της λίγες μέρες πριν όταν πληροφορήθηκε για τον θάνατο της Elizabeth.

“Hταν σοκαρισμένος! Ο αδερφός μου είχε μιλήσει με την Elizabeth την ημέρα που μπήκε για τελευταία φορά στο νοσοκομείο”, είπε και συνέχισε: “Η Elizabeth στήριζε τον αδερφό μου οικονομικά μέχρι την τελευταία στιγμή. Του έδινε 3.000 δολάρια το μήνα, Οι δυο τους είχαν μια βαθιά σχέση μέχρι το τέλος. Απλώς χώρισαν γιατί ο αδερφός μου δεν ήθελε πλέον να είναι ο κύριος Taylor! Η Elizabeth λάτρευε τους άντρες και ο αδερφός μου ήταν η τελευταία μεγάλη της αγάπη!”

Read More

And More