Στο νοσοκομείο Ελληνίδα παρουσιάστρια – Το μήνυμα για την κατάσταση της υγείας της!

Η Πόπη Χατζηδημητρίου είναι λάτρης των social media και ειδικά του Facebook, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Το πρωί της Τετάρτης, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στην επίσημη σελίδα της και κατάφερε να ανησυχήσει λίγο τους θαυμαστές της. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε μαζί τους μια selfie που έβγαλε μέσα στο νοσοκομείο, αποκαλύπτοντας πώς εισήχθη για λόγους υγείας.

Η ίδια πόζαρε χαμογελαστή στον φακό, φορώντας την γνωστή νοσοκομειακή πράσινη ποδιά και έχοντας ορό στο χέρι της. Η ίδια φαίνεται πώς αντιμετώπισε με θετική σκέψη και χιούμορ αυτό που της συνέβη, ενώ θέλησε να τους καθησυχάσει διευκρινίζοντας πώς δεν της συμβαίνει τίποτα σοβαρό.

«Αγαπημένοι μου ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!! απλά το κάψαμε λίγο το κορμί πατριώτηηηηηη! Να με προσέχω, Να με προσέχω, Να με προσέχω. Δεν είμαι ο σούπερμαν. Δεν είμαι ο σούπερμαν. Δεν είμαι ο σούπερμαν!!!!!! Ευχαριστώ όλους εδώ για την εξαιρετική φροντίδα και την ζεστασιά τους! Σόρρυ στους αγαπημένους μου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 93.2 του REAL που τους κοψοχόλιασα προχθές! Και όλους εσάς για το ενδιαφέρον και την αγάπη, παρεάρα μου!!!! Υ.Γ Δεν είναι ουδόλως τυχαίο ότι ταίριαξε με τα μάτια μου το τσαγαλί το πρασινάκι… Όλα καλά σου λέω!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τα σχόλια με ευχές για γρήγορη ανάρρωση από τους followers της, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More