Στο νοσοκομείο η Μάρθα Καραγιάννη -Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Μάρθα Καραγιάννη, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική, κάτι που δεν είχε γίνει ευρύτερα γνωστό.

Την είδηση έκανε γνωστή η καλή φίλη της, Ντόρα Δούμα, με την οποία συγκατοικούν τα τελευταία χρόνια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. «Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη. Πάμε καλά. Θερμή παράκληση μην μου στέλνετε μηνύματα δεν μπορώ να απαντώ. Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικάμ χωρίς να διευκρινίσει όμως τι συμβαίνει με την μεγάλη ηθοποιό.

Ενώ φιλικό τους πρόσωπο, μάλιστα, έγραψε στη σελίδα της Ντόρας Ντούμα: «Ο θείος Γιάννης λέει: Αυτές τις μέρες η σκέψη και η καρδιά μου είναι στην Αγαπημένη πρωταγωνίστρια και προσωπική φίλη Μάρθα Καραγιάννη, που τον τελευταίο καιρό νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική. Μάρθα μου, εσύ μέσα από τη λάμψη σου Πάντα ήσουν αγωνίστρια.. Και με τον φύλακα Άγγελο που σε Ευλόγησε η ζωή να έχεις τόσα χρόνια δίπλα σου (Ntora Douma), είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα ξαναβρεθούμε και θα χορέψουμε όλοι μαζί σε χορούς κυκλωτικους, που λέει και ο Νιόνιος. Έτσι.. Για τη χαρά της ζωής. Καλημέρα σε όλους…».

Λίγο αργότερα, και ο Αντρέας Κουβελογιάννης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: “Η ΜΑΡΘΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ… ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ * ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ… * ΜΙΑ συμπτωση που μας τάραξε,,, * Η ΜΑΡΘΑ εισηχθει σε ιδιωτική κλινική – για έναν έλεχγο υγείας… * Η Ντόρα είναι συνεχώς δίπλα της και μας καθησυχάζει… * ΔΕΝ μπορώ να ΑΓΝΟΉΣΩ την είδηση.,, * ΤΑ δυο μεγάλα αστέρια της χρυσής εποχής του Ελληνικού κινηματογράφου ο ΚΩΣΤΑΣ και η ΜΑΡΘΑ αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας… * ΟΙ ΕΥΧΕΣ σας μαζί τους…” .

Εμείς ευχόμαστε περαστικά στη Μάρθα Καραγιάννη.

Read More

And More