Στο νοσοκομείο η νικήτρια του DWTS 5, Μορφούλα Ντώνα!

Στο νοσοκομείο η νικήτρια του DWTS 5, Μορφούλα Ντώνα! | tlife.gr

Η Μορφούλα Ντώνα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον πέμπτο κύκλο του Dancing With The Stars στον ANT1. Η γνωστή αθλήτρια, μάλιστα, είχε κάνει περήφανη την χώρα μας, όταν αναδείχθηκε έβδομη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ! Η γοητευτική Μορφούλα πλέον είναι προπονήτρια, ωστόσο μια μικρή περιπέτεια με την υγεία της, την αναγκάζει να απέχει προσωρινά από τις επαγγελματικές και αθλητικές της υποχρεώσεις. Με ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως βρίσκεται στο νοσοκομείο και ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό.

Παράλληλα, εξέφρασε το παράπονό της, καθώς φαίνεται ότι κάποιοι άνθρωποι δεν ήρθαν δίπλα της… «Δυστυχώς μία περιπέτεια με την υγεία μου δε μου επιτρέπει να βρίσκομαι κοντά σας μικρά μου κοριτσάκια…Ελισάβετ Εβίτα Ραφαέλα Βαλέρια Έλενα και Μελίνα δώστε τον καλύτερο σας εαυτό σας σκέφτομαι και είναι σα να είμαι εκεί δίπλα σας!
Ευχαριστώ όλου του γιατρούς αλλά και το προσωπικό του νοσοκομείου για την περίθαλψη! Η χθεσινή μέρα ήταν δύσκολη…καθώς ήμουν εντελώς μόνη! Όμως σε τέτοιες περιστάσεις βλέπεις πόσοι άνθρωποι σε σκέφτονται και είναι δίπλα σου…Και ήταν Πολλοί! Σας ευχαριστώ όλους!»

Το TLIFE εύχεται περαστικά!

READ more