Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ο Χάρης Σώζος

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Χάρης Σώζος. Ο γνωστός ηθοποιός που συμμετέχει στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο».

Η είδηση έγινε αρχικά γνωστή μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας Political ενώ το TLIFE επικοινώνησε με άνθρωπο του ΑΝΤ1 που επιβεβαίωσε το δυσάρεστο γεγονός.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Χάρης Σώζος κινούνταν με τη μοτοσυκλέτα του το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή του Παγκρατίου, όταν ένας απρόσεκτος οδηγός αυτοκινήτου πέρασε φανάρι που αναβόσβηνε πορτοκαλί, πετώντας στον αέρα τον ηθοποιό τη στιγμή της σύγκρουσης. Το ασθενοφόρο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τον μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο «Γεννηματά», αλλά επειδή είναι κέντρο αναφοράς για Covid και δεν υπήρχαν διαθέσιμοι γιατροί, τελικά ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο». Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του Μελίνα Μαρνέλου.

Όσο για την τωρινή κατάσταση της υγείας του; Ο Χάρης Σώζος είναι σε διαδικασία ανάρρωσης και δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο ωστόσο θα χρειαστεί περίπου ένας μήνας για να γίνει πλήρως καλά. 

 

Read More

And More