Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Κατσινόπουλος – Το δύσκολο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Γιώργος Κατσινόπουλος. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Grappling και Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Brazilian Jiu Jitsu, ο οποίος ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στο Nomads του ΑΝΤ1, υποβλήθηκε σε ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο. Ο ίδιος αποκάλυψε πώς νοσηλεύεται και εξήγησε τι ακριβώς του συνέβη δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, πόζαρε με τον γιατρό του μετά το χειρουργείο χαμογελαστός και αισιόδοξος.

«Ένα δύσκολο χειρουργείο έλαβε τέλος..Τα τελευταία 2 χρόνια προσπαθώντας να αποφύγω μια εγχείρηση στο αριστερό μου ισχίο, εξαντλώντας εναλλακτικές θεραπείες, έμεινα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων εντός κι εκτός Ελλάδας! Μετά από πολλές συζητήσεις καταλήξαμε με τον γιατρό μου, Ζακ Μελαγιες πως η εισαγωγή μου στο χειρουργικό κρεβάτι ηταν μονόδρομος.. Σήμερα, μετά από ένα χειρουργείο διάρκειας 5 ωρών εξήλθα από την Κεντρική Κλινική Αθηνών οπού υποβλήθηκα σε αρθροσκόπηση της αριστερής κατ´ισχίον άρθρωσης λόγω έντονης δυσκαμψίας κ άλγους , εξαιτίας ελεύθερων οστεοχονδρινων τεμαχίων κ ύπαρξης πολλών οστεοφύτων, τα οποία κ αναφέρθησαν με επιτυχία.

Μετά την απελευθέρωση της άρθρωσης, έγινε έγχυση βλαστοκυττάρων!! Η συνολική αποκατάσταση εκτιμάται σε 4-5 εβδομάδες, όπου θα έχουμε και μια καθαρή εικόνα του αν μπορώ και πότε να ξαναβρεθώ μέσα στους αγωνιστικούς χώρους που τόσο αγαπώ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ορθοπεδικό γιατρό μου Ζακ Μελαγιες, όλους όσους είναι δίπλα μου, και στην ομάδα μου η οποία έχει καταφέρει να καλύψει την απουσία μου διδακτικά στο Trainbox! #nevergiveup #makeyourdreamscometrue #the_only_easy_day_was_yesterday», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Περαστικά!

Read More

And More