Στο νοσοκομείο ο Μάριος Φραγκούλης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Μάριος Φραγκούλης μετά την επιτυχημένη εμφάνισή του στη σκηνή του 35ου River Party στο Νεστόριο Καστοριάς! Ο γνωστός ερμηνευτής σύμφωνα με τον alphafm.gr αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία και μπήκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μάριος Φραγκούλης μετά την εμφάνιση του στο Νεστόριο και καθώς είχε φτάσει σε ξενοδοχείο της Καστοριάς την ώρα του φαγητού αισθάνθηκε μεγάλη αδυναμία χάνοντας τις αισθήσεις του. Από εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο γνωστός ερμηνευτής βρίσκεται αυτήν την περίοδο σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα γιορτάζοντας 25 χρόνια ξεχωριστής πορείας στο ελληνικό και διεθνές στερέωμα.
Έπειτα από την εξαιρετικά επιτυχημένη περσινή του περιοδεία, συνεχίζει και φέτος το ταξίδι του , με συντροφιά μια ομάδα από καταξιωμένες γυναίκες μουσικούς, για να παρουσιάσει μια σειρά από νέες, πρωτότυπες ενορχηστρώσεις Ελλήνων και ξένων συνθετών που αγαπά.
Μετά την εμφάνιση στο River Party είναι προγραμματισμένες οι εμφανίσεις του σε Κρήτη, Ζάκυνθο, Πρέβεζα, Ρόδο, Λάρισα, Βέροια και Βόλο.

Read More

And More