Στο νοσοκομείο ο Ντίνος Καρύδης – Κατέρρευσε στο Σύνταγμα

Στη διαδήλωση στο Σύνταγμα κατά της συμφωνίας για το ονοματολογικό με την ΠΓΔΜ, που σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια συμμετείχε και ο Ντίνος Kαρύδης. Από το συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε όμως, σύμφωνα με την Espresso, στην Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου “Γ. Γεννηματάς”. Ο ηθοποιός πήγε στην πήγε στη διαδήλωση παρέα με τη φίλη του και συνάδελφο Γωγώ Ατζολετάκη. Κατά τη διάρκειά της, όταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ έριξαν χημικά για να απομακρύνουν τους διαδηλωτές από τη Βουλή, ένιωσε έντονη δυσφορία.

“Ο Ντίνος έπαθε καρδιακό επεισόδιο και βρίσκεται στο νοσοκομείο από το Σάββατο, μετά τη διαδήλωση στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία. Τα χημικά που έπεσαν ήταν μάλλον η αιτία”, δήλωσε στην εφημερίδα η σύζυγός του Τζούλια Αργυροπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη εισήχθη με πρόσθιο έμφραγμα και μεταφέρθηκε αμέσως στην Μονάδα Εμφραγμάτων της Καρδιολογικής Κλινικής. Υπεβλήθη σε μία νέα μέθοδο πρωτογενούς αγγειοπλαστικής προκειμένου να αντιμετωπιστεί το συμβάν. ΟΙ γιατροί είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της επέμβασης και η κατάσταση του ασθενούς θεωρείται σταθερή. Αναμένεται να παραμείνει όμως στο νοσοκομείο και τις επόμενες μέρες.

Read More

And More