Στο νοσοκομείο ο Σπύρος Φωκάς

Στο νοσοκομείο ο Σπύρος Φωκάς | tlife.gr

Ο μεγάλος ηθοποιός Σπύρος Φωκάς, εισήχθη χθες το πρωί στο νοσοκομείο »Ερυθρός Σταυρός» με ανεύρησμα κοιλιακής χώρας. Η κατάσταση του είναι εξαιρετικά σοβαρή αλλά οι γιατροί πιστεύουν πως η γερή κράση του ηθοποιού θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Ο Σπύρος Φωκάς μίλησε στην Espresso και είπε: »Δεν φοβάμαι τίποτα. Όλα θα πάνε καλά». Πέρασε από τις ανάλογες εξετάσεις και θα επιβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Όλο το ιατρικό προσωπικό είναι στο πλευρό του και ο ηθοποιός απολαμβάνει την φροντίδα γιατρών, φίλων αλλά και ασθενών που του εκφράζουν τον θαυμασμό τους.

Οι γιατροί έχουν απαγορεύσει τις επισκέψεις και οι μόνοι που μπορούν να πάνε να τον δουν είναι τρία άτομα του στενού του κύκλου. Ο χολιγουντιανός σταρ δεν έχασε ούτε στιγμή το χαμόγελό του και είναι πάντα φιλικός με όλους. Στο πλευρό του είναι πάντα οι επιστήθιοι φίλοι του Γιώργος Παπαθεοδώρου και Κώστας Ανδριανόπουλος.

Ο Σπύρος Φωκάς συμμετείχε σε ένα τηλεοπτικό σποτ όπου προβάλλεται το αίτημα να επιστραφούν τα μάρμαρα του Παρθενώνα και τον Σεπτέμβρη θα κυκλοφορήσει η νέα του ταινία με τίτλο »Εικόνα σου είμαι».

READ more