Στο σφυρί η φωτογραφία του Kennedy και της Monroe!

Στο σφυρί η φωτογραφία του Kennedy και της Monroe! | tlife.gr

Πωλείται για 23.000 δολάρια η μοναδική φωτογραφία του John F. Kennedy με την θρυλική σταρ του κινηματογράφου Merilyn Monroe!

Η παράνομη ερωτική σχέση του Kenney και της Monroe που είχε τόσο πολύ απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης, «σώζεται» σε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον Σέσιλ Στόουτον στις 19 Μαΐου του 1962, στην εκδήλωση που έκανε στις ΗΠΑ το κόμμα των Δημοκρατών. Σε αυτήν την εκδήλωση, η ξανθιά καλλονή είχε τραγουδήσει το περήφιμο «Happy Birthday Mr President».

Σύμφωνα με την Espresso, το συγκεκριμένο καρέ πωλείται για 23.000 δολάρια. Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία είναι η Merilyn, την βραδιά που τραγούδησε στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκη, μαζί με τον John Kennedy και τον αδελφό του.

Η φωτογραφία επέζησε επειδή τα αρνητικά ήταν σε κάποιο στούντιο φυλαγμένα. Το σίγουρο είναι ότι εκείνη την εποχη δεν είχαν δημοσιευτεί φωτογραφίες τους, καθώς η μυστική υπηρεσία είχε λάβει ρητή εντολή να μην κυκλοφορήσει ποτέ η φωτογραφία του προέδρου Kennedy μαζί με την Monroe.

«Δεν υπάρχει καμία άλλη γνωστή φωτογραφία του John με Merylin», είπε ο σκηνοθέτης Morgan, ο οποίος έχει στην κατοχή του τη φωτογραφία και την πουλά.

READ more