Στο “σφυρί” η βίλα του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο!

Μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του πέρασε πριν λίγο καιρό ο Λάκης Γαβαλάς, που συνελήφθη και φυλακίστηκε για χρέος του προς το δημόσιο. Ο ίδιος κατάφερε να ξανασταθεί στα πόδια του και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Ωστόσο, η περιπέτειά του συνεχίζεται! Η περίφημη «Villa Helios» στην περιοχή Φτελιά της Μυκόνου βγαίνει στο «σφυρί». Τα χρέη που πνίγουν του εκκεντρικού επιχειρηματία ήταν μοιραίο να οδηγήσουν και σε αυτό το αποτέλεσμα. Ο ίδιος, σύμφωνα με την RealNews, πάγωσε στην αναγγελία του πλειστηριασμού.

«Το σπίτι είναι προς πώληση… Εξακολουθεί να ανήκει σε εμένα, αν και έχει δημευθεί, όπως όλη η περιουσία μου, από το ελληνικό Δημόσιο», ήταν τα πρώτα λόγια του επιχειρηματία στην εφημερίδα.

Η εκτίμηση όσων ξέρουν είναι ότι η τράπεζα την κοστολογεί την όμορφη βίλα γύρω στα 7 εκατομμύρια ευρώ. Ο Λάκης ήταν από τους πρώτους που έχτισαν στην περιοχή αυτή, δίνοντάς της αξία. Χτισμένο με μια μοναδική αισθητική και απόλυτα εναρμονισμένο με την Μυκονιάτικη γη, δεν ήταν μόνο το καταφύγιό του αλλά και το μέρος όπου κάθε χρόνο έδινε το παραδοσιακό του πάρτι, έχοντας καλεσμένους εκδότες, επιχειρηματίες και κοσμικούς!

Σύμφωνα με τους νομικούς που έχουν αναλάβει τις υποθέσεις του Λάκη «Η βίλα έχει δημευθεί από την Επιτροπή Ξεπλύματος Βρόμικου Χρήματος, οπότε ο πλειστηριασμός που γίνεται από πιστωτή της εταιρείας “Λ.Γαβαλάς” δεν μπορεί να γίνει, είναι άκυρος». «Θα προσφύγουμε κατά της ακυρότητας του πλειστηριασμού λόγω δήμευσης του ακινήτου και πιστεύουμε ότι θα τον ακυρώσουμε», τόνισαν χαρακτηριστικά στην εφημερίδα.

«Αυτό που έχω ανάγκη αυτή την περίοδο είναι η ηρεμία, η γαλήνη, αφού ακούγονται και γράφονται διάφορα πράγματα που δεν ευσταθούν», υποστήριξε ο Λάκης.

Read More

And More