Στο σκαμνί η Πόπη Μαλλιωτάκη για τα χρέη του πρώην συζύγου της!

Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθεί η Πόπη Μαλλιωτάκη για παλιές οφειλές του πρώην συζύγου της, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, Μπάμπη Λαζαρίδη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η χήρα του επιχειρηματία καλείται να δώσει απαντήσεις για το χρέος των 55.000 ευρώ για χρέη στο Δημόσιο.
Η Πόπη Μαλλιωτάκη αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Νεάπολης Λασιθίου για χρέη 55.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της, το χρηματικό ποσό αφορά χρέη που χρονολογούνται από την εποχή που ζούσε με τον Μπάμπη Λαζαρίδη και για τα οποία δεν ευθύνεται.
Μόλις η ίδια ενημερώθηκε για τη δικαστική κλήση δεν πίστευε στα αυτιά της. Όταν όμως οι δικηγόροι της την ενημέρωσαν πως το πρόστιμο έχει βεβαιωθεί και από τη ΔΟΥ Ιεράπετρας, πήρε την απόφαση να ξετυλίξει το κουβάρι αυτής της ιστορίας. Όπως αναφέρει, μάλιστα, το δημοσίευμα, η ίδια θα βρεθεί στο δικαστήριο και θα προσπαθήσει να αποδείξει πως τα χρέη οφείλονται σε οικονομικές ατασθαλίες του πρώην συζύγου της σε πολυτελή αυτοκίνητα και ότι εκείνη δεν είχε καμία ανάμειξη με τη διαχείριση των οικονομικών τους.

Read More

And More