Στο… “Σόι” αρχίζει η… “Μουρμούρα”! Πρεμιέρα απόψε για τις απολαυστικές κωμωδίες του Alpha.

Λατρεύεις τις ελληνική μυθοπλασία; Αγαπάς τις ελληνικές σειρές; Ανήκεις στο τηλεοπτικό ρεύμα όλων όσων γυρίζουν την πλάτη στα… “αγριάλιτι”; Τότε μην ανησυχείς, γιατί ο Alpha είναι εδώ και έχει φροντίσει για σένα!

Και για την ακρίβεια έχουν φροντίσει για σένα όλα τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας που πίστεψαν πως και φέτος πρέπει να στήσουν ένα πρόγραμμα με άφθονες δόσεις ελληνικής μυθοπλασίας και να μην παραδωθούν αμαχητί στην τρέλα της… καρύδας!

Με άλλα λόγια ο Alpha μένει πιστός στις μεγάλες του αγάπες και για ακόμα μία φορά δίνει την ψήφο της εμπιστοσύνης του σε σειρές που έχουν γράψει την δική τους ιστορία τα τελευταία χρόνια, αποκτώντας ζηλευτά ποσοστά τηλεθέασης και φανατικούς φιλούς.

Αποτέλεσμα; Και η “Μουρμούρα”, αλλά και το “Σόι” είναι και πάλι εδώ και από σήμερα το βράδυ που σηκώνουν αυλαία, υπόσχονται να μας προσφέρουν πολλές ακόμα τηλεοπτικές νύχτες γεμάτες γέλιο!

Πρώτη στο prime-time του Alpha κάνει εμφάνιση η σειρά το “Σόι σου” στις 9.00 ακριβώς! Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, οι Τριαντάφυλλοι και οι Χαμπέοιθα μας δίνουν νέο ραντεβού, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στις 9.00 μ.μ.

Το πρώτο επεισόδιο της σεζόν έχει τίτκλο, «Ο πόλεμος των Ρόουζ»! Μετά από ένα επεισοδιακό καλοκαίρι, Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι επιστρέφουν στη βάση τους. Οι δύο οικογένειες πέρασαν τις διακοπές μαζί στην Πορταριά. Μετά απ’ αυτή τη συγκατοίκηση τίποτα δεν θα ‘ναι όμως το ίδιο και κυρίως για τον Σάββα και τη Λυδία που ακόμα δεν μιλιούνται.
Ένας καινούργιος καυγάς θα οδηγήσει τον Σάββα να εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη και τις δύο οικογένειες να ενωθούν, παρά τις διαφορές τους, μπροστά στο ενδεχόμενο του διαζυγίου.
Όλο το σόι προσπαθεί να τους τα ξαναφτιάξει με ψεύτικες γιορτές και αφορμές που δεν υπάρχουν, μόνο και μόνο για να τους φέρουν σε επαφή. Στην τελευταία μάζωξη όμως, ο Σάββας δεν θα έρθει μόνος… Θα συνοδεύεται από μία κουκλάρα, την Νανά, την οποία και θα υποδυθεί εκτάκτως η Βίκυ Κάβουρα!
“Μην αρχίζεις την μουρμούρα”…
Ήταν ένα συνηθισμένο βράδυ του Οκτώβρη, τότε στο… μακρινό 2013, όταν η “Μουρμούρα” μπήκε στα σπίτια μας δειλά δειλά. Αγαπήθηκε απ’ την πρώτη στιγμή! Τα άλλαξε όλα! Έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας κι από τότε, μας συντροφεύει τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Η επιτυχημένη “Μουρμούρα” επιστρέφει ανανεωμένη και αλλάζει κι αυτή το ραντεβού της μαζί μας. Aυτή τη σεζόν θα έρχεται στις οθόνες μας κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 9.50 μ.μ.
Δύο ζευγάρια, που ήδη γνωρίζουμε καλά και αγαπάμε. Φέτος θα τα γνωρίσουμε καλύτερα! Είναι η χρονιά των μεγάλων αλλαγών, καθώς ο Μηνάς αναλαμβάνει πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας! Εντάξει, μπορεί να μην είναι η αγαπημένη του ΑΕΚ, είναι όμως η ομάδα του χωριού του, που την έστησε με αγάπη και πείσμα, κόντρα σε όλα τα εμπόδια.
Αλλά και η Βούλα έχει μεγάλα σχέδια για φέτος! Ήρθε ο καιρός να τελειώσει το Λύκειο, καθώς δεν πρόλαβε να πάρει το απολυτήριο, γιατί κλέφτηκε με τον Μηνά! Αυτή τη χρονιά θα εκπληρώσει το όνειρο της και θα γυρίσει στα θρανία…
Κι επειδή φέτος η μόδα προστάζει μιλιτέρ, Μαρίνα και Ηλίας θα… ντυθούν στο χακί. Η Μαρίνα, δεν αντέχει στην ιδέα ότι ο καλομαθημένος της γιος, Αλέξανδρος, πρέπει να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα και θα επιστρατεύσει τον Ηλία για να περάσουν μαζί αυτή τη θητεία που αναμένεται δύσκολη!
Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εκεί! Δύο καινούργια ζευγάρια έρχονται για να μοιραστούν μαζί μας την καθημερινότητά τους. Ο Μπάμπης και η Ξένια! Αυτός είναι Ποντιακής καταγωγής και έχει τρία ακλόνητα πιστεύω: «Ο ΠΑΟΚ είναι θρησκεία αφού», «Μάνα είναι μόνο μία» και «Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει».
Αυτή είναι οργανωτική, μεγαλωμένη στη Γερμανία, από γονείς μετανάστες, που έχουν ένα από τα πιο γνωστά ελληνικά εστιατόρια στο Αμβούργο. Και τους δύο τούς βασανίζει η έφηβη κόρη τους, Σοφία, με την τρελή εφηβεία της.
Μαζί μας και ο Άγγελος με την Βέλη! Είναι ζευγάρι τον τελευταίο ένα χρόνο! Αποφασίζουν να μετακομίσουν από την Ισπανία στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα. Είναι διαφορετικοί σαν χαρακτήρες, αλλά συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στα ζόρια της ενηλικίωσης και την ανεμελιά των εικοσιπεντάρηδων.
Απόψε στο πρώτο επεισόδιο της φετινής σεζόν, το φθινόπωρο βρίσκει τον Ηλία μαζεύει τα πράγματά του απ’ το σπίτι, μετά από ένα επεισοδιακό καλοκαίρι. Χωρίζουν πράγματι ο Ηλίας και η Μαρίνα; Στην πραγματικότητα, ο Ηλίας έχει όντως χάσει το άλλο του μισό. Μα δεν είναι τόσο τραγικό όσο ακούγεται…
Το φθινόπωρο έφερε μεγάλες αλλαγές στην αγροικία και στη ζωή του Μηνά και της Βούλας.
Ο Μπάμπης και η Ξένια έχουν επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές και αρνούνται να μπουν στην καθημερινότητα. Η Ξένια αποφασίζει να κάνουν παράταση διακοπών στη Θεσσαλονίκη ξεκινώντας με μια συναυλία του Μάλαμα. Αλλά όλα αλλάζουν όταν οι υποχρεώσεις τους χτυπάνε την πόρτα…
Όταν η Βέλη γυρίζει απ’ την Ισπανία, ένα μήνα αργότερα απ’ τον Άγγελο, διαπιστώνει ότι το πρώτο κοινό τους σπίτι δεν είναι αυτό που περίμενε. Τώρα θα διαπραγματευτούν σχεδόν για όλα, από το χρώμα του τοίχου ως τα σχέδιά τους για το μέλλον, και η μουρμούρα θα ξεκινήσει…

Read More

And More