Στο Star ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Αναμφισβήτητα αυτή είναι η είδηση της ημέρας… Η είδηση της ημέρας δεν είναι άλλη από την επιστροφή του Νίκου Χατζηνικολάου στην τηλεόραση. Ο ισχυρός άνδρας των Media συζητούσε εδώ και καιρό με το Star και τελικά οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Το κανάλι της κάτω Κηφισιάς επιχειρεί όπως ίσως έχετε καταλάβει ήδη μία στροφή σε ένα πρόγραμμα πιο έντονου δημοσιογραφικού και ενημερωτικού χαρακτήρα, γι ΄αυτό και θέλησε να πλησιάσει τον γνωστό δημοσιογράφο και επιχειρηματία. Ο Νίκος Χατζηνικολάου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, αρχικά από Σεπτέμβρη θα αναλάβει την παρουσίαση εβδομαδιαίας πολιτικής εκπομπής στο κανάλι, ενώ θα αναλάβει και τον ρόλο του σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Πιο συγκεκριμένα απ ΄ότι ακούγεται, θα βγαίνει στον αέρα στο δελτίο περίπου δύο φορές την εβδομάδα από το γραφείο του, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την παρουσίαση της εβδομαδιαίας εκπομπής, αυτή ουσιαστικά θα έχει να κάνει με την live αναμετάδοση της εκπομπής που κάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου στο enikos.gr.

Τέλος, γι ΄αυτή την σημαντική συνεργασία που ξεκινά, αναμένεται να σταλεί από το κανάλι είτε σήμερα το βράδυ, είτε αύριο το πρωί και επίσημη ανακοίνωση.

Read More

And More