Στο χειρουργείο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου λίγες μέρες πριν τον γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση – Φωτογραφία

Με μια ανάρτηση στο instagram η Ιλάειρα Ζήση ενημέρωσε για την κατάσταση του Μαυρίκιου Μαυρικίου ο οποίος βρέθηκε στο χειρουργείο.

Ιλάειρα Ζήση – Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Σας ευχαριστούμε όλους για τις πανέμορφες ευχές σας . Ο Μαυρίκιος βγήκε από το χειρουργείο με ένα χαμόγελο και μία ηρεμία στο βλέμμα του . Όλα θα πάνε καλά είπαν οι γιατροί, είμαστε αισιόδοξοι. Μπορεί να περάσαμε αρκετά δύσκολα αυτούς τους μήνες με πολλά θέματα , αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα περάσαμε μαζί .

Ήρθαμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και καταλάβαμε πόσο πολύ αγαπιόμαστε . Σε λίγες μέρες είναι ο γάμος μας και περιμένουμε να ξημερώσει εκείνη η μέρα !!Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου πέρα από τον ίδιο σου τον εαυτό λένε κάποιοι . Να αγαπάτε με όλοι σας την ψυχή!! Κάθε μέρα!

Στα δύσκολα και στα εύκολα. Σας ευχαριστούμε όλους . Να ξέρετε πως διαβάζουμε όλα τα μηνύματα και τα σχόλια σας», έγραψε η Ιλάειρα Ζήση.

Ο γνωστός μουσικός και η αγαπημένη του, δεν θέλησαν να γνωστοποιήσουν τους λόγους που βρέθηκε στο χειρουργείο, ωστόσο ο γάμος τους θα γίνει κανονικά στις 28 Αυγούστου στην Λεμεσό στην Κύπρο.

Δες επίσης: Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Αυτή είναι η άδεια του γάμου τους – Φωτογραφία

Read More

And More