Στον “αέρα” οι ταξιδιώτες του Πάσχα – Προειδοποιούν για “λουκέτο” στα αεροδρόμια τις ημέρες των γιορτών

Μετέωροι μένουν οι ταξιδιώτες του Πάσχα, καθώς οι εργαζόμενοι ετοιμάζονται να βάλουν “λουκέτο” στα αεροδρόμια τις ημέρες των εορτών.

Τραβηγμένη, σκληρή αλλά αναγκαία χαρακτήρισε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ την απόφαση που αναμένεται να λάβει αύριο το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας και που θα περιλαμβάνει την προκήρυξη τριών επ’ αόριστο απεργιών.
Οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να είναι στο… περίμενε για μήνες, καθώς δεν πληρώνονται ήδη από το Δεκέμβριο υπερωρίες και νυχτερινά.
Έτσι προειδοποιούν ότι θα ξεκινήσουν απεργίες και δεν θα δουλεύουν νύχτες από τις 10.00 και μετά, αργίες και Κυριακές, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα εκτελείται καμία νυχτερινή πτήση και φυσικά καμία πτήση ούτε τις ημέρες αργιών.
Όπως δήλωσε στο Νewsit o πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ, Βασίλης Αλεβιζόπουλος “Είμαστε αγανακτισμένοι από τη στάση του υπουργείου το οποίο προειδοποίησαμε πριν 10 ημέρες με σχετικό εξώδικο. Μας εμπαίζουν καθώς παρά τις υποσχέσεις για πληρωμή των οφειλόμενων του Δεκεμβρίου δεν έγινε καμία σχετική κίνηση για να πιστωθούν οι λογαριασμοί. Δεν τα ζητάμε άμεσα, θέλουμε να συζητήσουμε για να μπούμε σε μια σειρά. Σκεφτείτε μόνο πως εάν το αεροδρόμιο δε λειτουργήσει μια μέρα τον Δεκαπενταύγουστο το κόστος είναι 1 δισεκατομμύριο ευρώ”.
Στον αέρα βρίσκονται λοιπόν χιλιάδες ταξιδιώτες που έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν αεροπορικώς τις ημέρες του Πάσχα.

Read More

And More