Στον εισαγγελέα ο 48χρονος επιχειρηματίας που εκβίαζε με ροζ βίντεο την 36χρονη ερωμένη του

Στον εισαγγελέα ο 48χρονος επιχειρηματίας που εκβίαζε με ροζ βίντεο την 36χρονη ερωμένη του | tlife.gr

48χρονος επιχειρηματίας απειλούσε την 36χρονη σύντροφό του, πως θα βγάλει στο φως του διαδικτύου προσωπικές τους στιγμές σε βίντεο και φωτογραφίες!

Κι όλα αυτά στην περίπτωση που θα τον εγκατέλειπε! Σύμφωνα με πληροφορίες ο 48χρονος επιχειρηματίας διατηρούσε έξωσυζυγικό δεσμό με την 36χρονη καλλονή αφού είναι παντρεμένος με τρία παιδιά.

Η 36χρονη γυναίκα, η οποία είναι ιδιωτική υπάλληλος , σύμφωνα με την μήνυσή της στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τους τελευταίους εννέα μήνες ζούσε έναν εφιάλτη στο πλευρό του 48χρονου! Εκτός από τις παραπάνω απειλές, σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για παράνομη βία, εξύβριση και παραβίαση της νομοθεσίας για την προστασία του ατόμου από τη επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Οι απειλές του ερωτευμένου επιχειρηματία άρχισαν πριν 9 μήνες, όταν εκείνη του ανακοίνωσε πως δεν θέλει να είναι πλέον μαζί αφού μπήκε στη ζωή της ένας νέος έρωτας. Ο επιχειρηματίας ταράχτηκε, δεν άντεξε την απόρριψη και τότε άρχισαν όλα. Την εκβίαζε ότι θα την κάνει ρεζίλι και θα δημοσιοποιήσει όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου που είχε αποθηκεύσει στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή.

Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των ορίων της αυτόφωρης διαδικασίας και η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ να σημειωθεί πως στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής εντός του οποίου βρέθηκε το ψηφιακό υλικό που απειλούσε ότι θα δημοσίευε.

READ more