Στον εισαγγελέα ο Απόστολος Γκλέτσος!

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, όταν προσπάθησε μαζί με επιτροπή κατοίκων της περιοχής και με την συνδρομή μεγάλων οχημάτων να ανοίξουν παρακαμπτήρια οδό κοντά στα διόδια Πελασγίας, προκειμένου να διευκολύνουν την μετακίνηση των δημοτών.

Η αύξηση των διοδίων, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν ανανέωσε την ειδική κάρτα, με την οποία οι κάτοικοι της Στυλίδας δικαιούνταν ελεύθερη διέλευση από τα διόδια Πελασγίας, εξαγρίωσε τους κατοίκους, οι οποίοι φαίνεται πως πρέπει να πληρώσουν διόδια για να πάνε στις δουλειές τους και τα χωράφια τους.
Η κίνηση αυτή του Απόστολου Γκλέτσου προκάλεσε την άμεση αντίδραση των αστυνομικών αρχών, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Ο ίδιος μίλησε για το περιστατικό. “Εμείς ήρθαμε στον έτοιμο δρόμο να τον ανοίξουμε για να μπορούν να κινηθούν οι πολίτες και να πάνε στα χωράφια και τις δουλειές τους χωρίς να πληρώνουν διόδια”, ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή “Super Star”.

“Μέχρι να γίνει ο παράδρομος, το κράτος έπρεπε να κάνει κάτι γι’αυτούς του ανθρώπους. Ο παράδρομος δεν έγινε ποτέ και σήμερα καταργήθηκαν οι κάρτες εισόδου, που έδιναν ελεύθερη πρόσβαση στους κατοίκους της περιοχής. Έτσι πήγαμε να ανοίξουμε το δρόμο που είναι ήδη έτοιμος.”, ανέφερε και συμπλήρωσε: “Πρόκειται για ένα δημοτικό δρόμο, αλλά το δημόσιο αντιδρά γιατί έχει σχεδιάσει έναν άλλο δρόμο, μια άλλη παράκαμψη για να εξυπηρετήσει τους πολίτες, αλλά εκεί χρειάζονται χρήματα για απαλλοτριώσεις. Ο δρόμος είναι έτοιμος και θέλουμε να τον ανοίξουμε με μηδέν έξοδα”.

Ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε αποφασισμένος να προχωρήσει, γνωρίζοντας ότι η αστυνομία έχει φθάσει εκεί για να τον συλλάβει, δηλώνοντας το εξής: “Δεν μπορεί οι άνθρωποι να πληρώνουν χαράτσι για να προχωρήσουν λίγα μέτρα. Δεν έχουμε πρόβλημα με τα διόδια, αλλά με το δημόσιο, που δεν λαμβάνει μέριμνα για τους κατοίκους”.

Read More

And More