Στον πάγο η Νάντια Μπουλέ και ο Γιώργος Λιανός!

Στον… πάγο απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα αποφάσισαν να βάλουν οι Αντεννικοί τόσο την Νάντια Μπουλέ, όσο και τον Γιώργο Λιανό. Παρά το γεγονός ότι και οι δύο παρουσιαστές όχι μόνο έχουν υπογράψει νέα συνεργασία με το καναλι του Αμαρουσίου, αλλά έχουν προχωρήσει και στα γυρίσματα των εκπομπών τους, οι υψηλά ιστάμενοι του καναλιού φαινεται να προσανατολίζονται να τους κλείσουν στο συρτάρι για του χρόνου.

Με άλλα λόγια; Τοσο το παιχνίδι “The biggest show in the world”, του οποίου τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί από το καλοκαίρι στην Γαλλία, όσο και το “Κρατα Γερά”, του οποίου επίσης τα γυρίσματα ξεκίνησαν το φθινόπωρο που μας πέρασε, δεν συγκαταλέγονται στα άμεσα σχέδια επί τηλεοπτικού χάρτου που καταστρώνονται αυτή την εποχή στο Μαρούσι.

Βλέπετε, λόγω κρίσης ο προυπολογισμός του καναλιού για φέτος ήταν απίστευτα περιορισμένος, γεγονός που έδεσε και τα χέρια στους Αντεννικούς. Ετσι, από την στιγμή που βγήκε στον αέρα το “Dancing” και στην πορεία μας προέκυψε και το “Sold Out”,οι Αντεννικοί πήραν χαρτί και μολύβι και άρχισαν τους υπολογισμούς και για την ώρα ο λογαριασμός δεν βγαίνει για να κάνουν το ντεμπούτο τους στους δέκτες και τα δύο συγκεκριμένα προγράμματα. Αποτέλεσμα; Ο Γιώργος Λιανός και η Ναντια Μπουλέ αναμένουν στο ακουστικό τους μέχρι νεοτέρας !

Read More

And More