Στον Πειραιά η Angelina Jolie – Φωτογραφίες

Στην Ελλάδα βρίσκεται η Angelina Jolie εδώ και λίγες ώρες και επισκέπτεται τους καταυλισμούς των προσφύγων στον Πειραιά. Η Χολιγουντιανή σταρ βρέθηκε χθες στο Λίβανο και σήμερα ταξίδεψε στην Αθήνα για να συναντήσει από κοντά τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Αθήνα και άλλες περιοχές περιμένοντας να ανοίξουν τα σύνορα για την υπόλοιπη Ευρώπη.

Μόλις έφθασε στον Πειραιά την έπνιξαν στις αγκαλιές. Όλοι προσπαθούσαν να αγγίξουν το χέρι της ηθοποιού, να βρεθούν κοντά της και να της μιλήσουν. Εκείνη δεν σταμάτησε να τους χαιρετά και συνάντησε οικογένειες προσφύγων που βρίσκονται σε σκηνές και κοντέινερ.

“Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ” είπε η Angelina Jolie λίγο αφού βγήκε από το κοντέινερ του ΟΗΕ όπου συνάντησε μια οικογένεια προσφύγων. Και έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα: “Όλα θα πάνε καλά”, είπε.



Από τις δυνατές στιγμές ήταν ο πιτσιρικάς πρόσφυγας που την συγκίνησε

Angelina Jolie: Ο πιτσιρικάς πρόσφυγας που την συγκίνησε!

Την “έπνιξαν” στις αγκαλιές…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κάνει περιοδεία και σε άλλες περιοχές της Αττικής (Ελαιώνα και ίσως στο Ελληνικό) και αργότερα θα μεταβεί κατά πάσα πιθανότητα στην Ειδομένη.

Οι πληροφορίες είναι λίγο συγκεχυμένες αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το σχέδιο πτήσης που έχει υποβληθεί αναφέρει ότι θα φτάσει Θεσσαλονίκη το απόγευμα προκειμένου να μεταβεί στην Ειδομένη.

Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγα λεπτά πριν τις 10.30 με το lear jet της..


Φωτογραφίες: ΑΠΕ, Eurokinissi

Read More

And More