Στοργική σύζυγος η Μέγκαν Μαρκλ! Κρατάει την ομπρέλα όσο ο πρίγκιπας Χάρι μιλά στο κοινό

Στην Αυστραλία βρίσκεται ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κάνοντας το πρώτο τους μακρινό ταξίδι μετά το γάμο τους που έγινε τον περασμένο Μάη. Το ζευγάρι ακολούθησε τα χνάρια των γονιών του Δούκα του Σάσεξ, Καρόλου και Νταιάνας, που έκαναν το πρώτο τους “βασιλικό” ταξίδι μετά το γάμο τους στην ίδια ήπειρο. Η υποδοχή τους από τον κόσμο την πρώτη μέρα της άφιξής τους στο Σίδνει ήταν ιδιαίτερα θερμή και τους βρίσκει σε μια πολύ χαρούμενη φάση και για την προσωπική τους ζωή. Την ερχόμενη άνοιξη θα γίνουν γονείς και τα ευχάριστα έχει ανακοινώσει ήδη το παλάτι.

Μέχρι τότε συνεχίζουν κανονικά και ακούραστα όλες τις δραστηριότητές τους. Ανάμεσα σε αυτές είναι και ηπεριοδεία τους στην Αυστραλί απου θα διαρκέσει συνολικά 16 ημέρες.

Η Δούκισσα του Σάσεξ είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον σύζυγό της και μάλιστα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους είχαν ένα τρυφερό στιγμιότυπο που απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρίγκιπα Χάρι έπιασε βροχή και η Μέγκαν Μαρκλ του κρατούσε την ομπρέλα όσο μιλούσε στον κόσμο.

Δες κι άλλες φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στην Αυστραλία:

Πηγή φωτογραφιών: kensingtonroyal

Read More

And More