Στους 30 βαθμούς και σήμερα το θερμόμετρο!

Καλοκαιρία με βόρειους ανέμους έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο κοντά και πάνω από τους 30 βαθμούς όλη την ημέρα σήμερα.

Πιο αναλυτικά o καιρός σήμερα:
Σε Μακεδονία, Θράκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις το απόγευμα κυρίως στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στην Ηπειρο και στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στην ανατολική στερεά και την Εύβοια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα στα νοτια νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι καλός με ανέμους βόρειους βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι επίσης καλός. Ι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική, ο καιρός θα είναι αίθριος με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αιθριος και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Read More

And More