Στους 38 βαθμούς παραμένει το θερμόμετρο!

Σε υψηλές θερμοκρασίες κυμαίνεται και σήμερα ο υδράργυρος, καθώς το θερμόμετρο δεν πέφτει κάτω από τους 38 βαθμούς Κελσίου. Θετικό, ωστόσο, είναι πως λόγω των ανέμων τη νύχτα η θερμοκρασία θα πέσει κάτω από τους 30.

Αναλυτικά ο καιρός σήμερα
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 38 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 38 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται αίθριος καιρός. Βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 5 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 38 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από από 24 έως 38 βαθμούς Κελσίου.
Αίθριος ο καιρός και στην Αττική. Βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ οι άνεμοι, από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Αύριο προβλέπεται γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα πελάγη πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία δε θα σημειώσει χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Read More

And More