Στράτος Τζώρτζογλου: Διαχυτικές στιγμές με την αρραβωνιαστικιά του στην Κρήτη! [pics]

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα συνεχίζουν να ζουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους! Το αγαπημένο ζευγάρι πρόκειται μάλιστα να επισημοποιήσει τη σχέση του με παπά και με κουμπάρο, καθώς ο γνωστός ηθοποιός έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, στο ταξίδι τους στην Νέα Υόρκη.

Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Κρήτη! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον Στράτο και την Σοφία σε διαχυτικές στιγμές στην πισίνα του ξενοδοχείου τους. Ο γνωστός ηθοποιός και η καλλονή σύντροφός του χαλάρωσαν δίπλα στην πισίνα και δεν είχαν μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλον.

Δες τις φωτογραφίες:

Ο 53χρονος ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια έχει ως βάση του τις Ηνωμένες Πολιτείες, συνάντησε πριν περίπου ένα χρόνο την 28χρονη καθηγήτρια μουσικής και η χημεία τους ήταν από την αρχή πολύ δυνατή. Η γνωριμία τους έγινε στη Θεσσαλονίκη, τον περασμένο Φλεβάρη, σε μια επίδειξη μόδας για φιλανθρωπικό σκοπό.

Εκεί η Σοφία Μαριόλα συμμετείχε ως μοντέλο και αμέσως τράβηξε το ενδιαφέρον του Στράτου Τζώρτζογλου. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε το φλερτ και ενάμισι χρόνο μετά, ετοιμάζονται για τον γάμο τους!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More