Στράτος Τζώρτζογλου: Η πρώτη έξοδος με τη Σοφία Μαριόλα, μετά την αποχώρηση από τη Φάρμα – Πόσα κιλά έχασε;

Ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι ο παίκτης που αποχώρησε από τη “Φάρμα” στο επεισόδιο του Σαββάτου, μετά από σχεδόν δύο μήνες παραμονής. Ο γνωστός ηθοποιός κατάφερε να ξεχωρίσει με την προσωπικότητα και το χαρακτήρα του και να αναδειχθεί ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες του κοινού.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, αν και έζησε μια μοναδική εμπειρία, περίμενε πως και πως τη στιγμή που θα αγκαλιάσει ξανά τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα και τον γιο του, Αλκιβιάδη. Με την επιστροφή του, λοιπόν, στην κανονική ζωή, ο ίδιος έκανε ένα μικρό πάρτι σε σκάφος μαζί με τους φίλους του, προκειμένου να το γιορτάσουν!

Η Σοφία Μαριόλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τη βραδιά τους και έγραψε: 

“My baby is back! Ο νικητής της καρδιάς μου ήρθε πίσω στην αγκαλιά μου! Η χαρά μου δεν περιγράφεται!!! Ποιες λέξεις να χωρέσουν τι άνθρωπος είσαι.. αυθεντικός, αγνός, με ήθος, πίστη, μέσα στην καλοσύνη, την παιδικότητα και την αγάπη η πιο όμορφη ψυχή που έχω δει ποτέ!

Ενέπνευσες και απέδειξες ότι η ψυχή δεν έχει ηλικία και όρια… Είσαι για μένα το τζόκερ αλλά και ο Joker μου! Ευχαριστούμε πολύ για τα (απίστευτα) πολλά μηνύματα αγάπης! Θα απαντήσουμε αφού φάει καλά (γύρισε – 16 κιλά) και μάθω τα πάντα”.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More