Στράτος Τζώρτζογλου: Ραγίζουν καρδιές οι φωτογραφίες από την επίσκεψη στη μητέρα του με τον γιο του, λίγο μετά το γάμο του

Την αγαπημένη του μητέρα έχασε ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο ηθοποιός είχε μεγάλη αδυναμία στη μαμά του που έφυγε από τη ζωή στις 11 Νοεμβρίου. Συντετριμμένος σήμερα ο Στράτος έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα αλλά και την κουμπάρα του Βάνα Μπάρμπα, αποχαιρέτησε την μητέρα του για πάντα.

Η μητέρα του Στράτου είχε εδώ και καιρό προβήματα υγείας και ο ηθοποιός είχε ραγίσει καρδιές όταν μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφίες από την επίσκεψή του πριν ένα χρόνο στη  μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων όπου ζούσε η κυρία Ευτυχία. Ήταν λίγο μετά το γάμο του με την Σοφία στην Κρήτη και το νεόνυμφο ζευγάρι είχε επισκεφθεί μαζί με τον γιο του Στράτου, Αλκιβιάδη την γιαγιά Ευτυχία.

Ο Στράτος πανευτυχής τότε δημοσίευσε φωτογραφίες της μητέρας του με τον εγγονό της αλλά και όλη την οικογένεια μαζί μη μπορώντας να κρύψει την ευτυχία του! 

“Απο τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή μου σημερα!!! Να βρισκομαι ανάμεσα στα πιο αγαπημένα μου πλάσματα , τον γιο μου Αλκιβιαδη , το Σοφακι μου και την μάνα μου Ευτυχία !!!Σ΄ ευχαριστω Θεέ μου που με αξιώνεις με τέτοια ευλογία”! είχε γράψει τότε ο ηθοποιός κάτω από τις φωτογραφίες 

H γιαγιά Ευτυχία χαϊδεύει τον εγγονό της Αλκιβιάδη

Read More

And More