Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Αποκαλύπτουν στο TLIFE τις λεπτομέρειες του γάμου τους στην Κρήτη!

O Στράτος Τζώρτζογλου το Σάββατο 8 Ιουνίου θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Σοφία Μαριόλα εκεί ακριβώς όπου χόρεψε ο Ζορμπάς συρτάκι στην διάσημη ταινία. Εκεί ακριβώς που έδωσε το δαχτυλίδι στην αγαπημένη του και εκείνη του είπε το “ναι”! Ο αγαπημένος ηθοποιός που βλέπουμε φέτος στην δημοφιλή σειρά του ANT1″Γυναίκα χωρίς όνομα” θα παντρευτεί την όμορφή του Σοφία και θα λάβει την ευλογία του Θεού ανάμεσα σε ανθρώπους που τον αγαπούν και τον εκτιμούν!

Το ζευγάρι δεΝ θα έχει ένα αλλά 4 κουμπάρους! Τη Βάνα Μπάρμπα, τον Μαθιό Αστροπαλίτη, το Σπύρο Μπουρνάζο και τον Γιώργο Δεσίπρη. Η Σοφία Μαριόλα μπορεί να έχει βάλει πολλές φορές νυφικό για τις ανάγκες φωτογραφήσεων ή fashion show, αλλά αυτό που της ετοιμάζει για τον γάμο της ο Βλάσσης Χολέβας θα είναι το πιο παραμυθένιο απ΄όλα! “Είμαστε σε πυρετό προετοιμασίας λέει η Σοφία το TLIFE, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι αλλά κάθε μέρα βάζουμε και ένα λιθαράκι… Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να το ζήσουμε και να περάσουμε όμορφα μαζί μας τους φίλους μας και αυτούς που μας αγαπάνε”!

“Όλα είναι ένα” με αυτή τη φράση από την ασκητική του Καζαντζάκη ξεκίνησε να μιλάει για το γάμο του ο Στράτος Τζώρζογλου! “Το νιώθω σαν ευλογία…” λέει ο ηθοποιός στο TLIFE! Μακάρι αυτή η ευλογία του γάμου μας να μπορούσε να μοιραστεί σε όλους τους ανθρώπους. Πιστεύουμε σε ένα χαμένο θεό… Τον γάμο μας τον κάνουμε για αυτή την ευλογία και το χαμένο παιδικό όνειρο από την παιδική μας ψυχή… γιατί τελευταία έχει χαθεί όλο αυτό”!

Για τον γιο του Αλκιβιάδη:

“Ο Αλκιβιάδης θα έρθει στο γάμο και θα τον δει μέσα από τα δικά του μάτια. Είναι σκηνοθέτης και θα του πω να τραβήξει με την κάμερά του και να τον ερμηνεύσει όπως αυτός θέλει… θα κάνει το γάμο μας ταινία”.

Η Σοφία θα σταθεί στο πλευρό του Στράτου στην εκκλησία με μια μοναδική δημιουργία του Βλάσση Χολέβα ενώ ο Στράτος θα είναι κι αυτός στα λευκά με δημιουργία Νίκου Αποστολόπουλου  “Το κοστούμι μου παραπέμπει σε ναύαρχο λέει γελώντας στο Τlife! “Θα είμαστε και δίπλα στη θάλασσα”!

Το νυφικό της Σοφίας θα έχει δαντέλα στο μπούστο, ανοιχτή πλάτη και θα δίνει την αίσθηση ότι γυαλίζει! Τα ξανθά μακριά μαλλιά της θα τα αφήσει κάτω ενώ θα βάλει ένα διακριτικό αξεσουάρ!

Βέβαια αυτό που θα συζητιέται για καιρό θα είναι το παραδοσιακό κρητικό γλέντι στην παραλία που θα γίνει αμέσως μετά το γάμο! Ο Στράτος και η Βάνα Μπάρμπα θα απαγγείλουν αποσπάσματα από τον “Ερωτόκριτο” ενώ θα ξεσηκώσει τους πάντες να χορέψουν ο Μανώλης Κονταρός με τους μουσικούς του! Ο μάγος και ταχυδαχτυλουργός Γιώργος Ζάκρης θα αναλάβει να διασκεδάσει τους καλεσμένους  με τα κόλπα του και να κάνει τη βραδιά ακόμα πιο ξεχωριστή!

Ο μήνας του μέλιτος

Το νιόπαντρο ζευγάρι, αμέσως μετά τον γάμο του θα επιστρέψει στην Αθήνα, αφού ο Στράτος έχει γυρίσματα για το σήριαλ, αλλά από τις 20 Ιουλίου και μετά θα κάνουν ένα μεγάλο τουρ στην Ελλάδα και μετά θα φύγουν για το Λος Άντζελες! Εκεί εκτός από το μήνα του μέλιτος ο Στράτος θα ξεκινήσει και συζητήσεις για τη νέα του ταινία που ετοιμάζει!

Το TLIFE, τους εύχεται να ζήσουν!

Read More

And More