Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Ερωτευμένοι στο θέατρο!

Έναν δυνατό έρωτα φαίνεται ζουν ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα και ο γάμος δεν αργεί. Το ζευγάρι πρόκειται μάλιστα να επισημοποιήσει τη σχέση του με παπά και με κουμπάρο, καθώς ο γνωστός ηθοποιός έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, στο ταξίδι τους στην Νέα Υόρκη και όπως έχουν αποκαλύψει, κουμπάρα θα είναι η Βάνα Μπάρμπα.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η αγαπημένη του Σοφία είναι εδώ και πολύ καιρό ζευγάρι και έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου… τον απόλυτο έρωτα. Η μια έξοδός τους μάλιστα διαδέχεται την άλλη και οι δυο τους φαίνεται να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Αυτήν τη φορά ο φωτογραφικός φακός του TLIFEτους απαθανάτισε αγκαλιά στο θέατρο Χώρα και την πρεμιέρα της παράστασης «Γυναίκες του Παπαδιαμάντη» που επέστρεψε για δεύτερη θεατρική σεζόν, στο Θέατρο Χώρα. Εκεί η Νένα Μεντή συναντά τον Πέτρο Ζούλια και μαζί με την Ερση Μαλικένζου, την Ευγενία Δημητροπούλου, την Χριστιάννα Ματζουράνη, την Μαριάννα Τουντασάκη και την Έφη Σακελλαρίου ζωντανεύουν με ανεπανάληπτο τρόπο τις ηρωίδες του Σκιαθίτη συγγραφέα.

Και φυσικά το γνωστό ζευγάρι ήταν στους επίσημους καλεσμένους του έργου και απόλαυσε την παράσταση από τις πρώτες θέσεις.

Σοφία Μαριόλα, Στράτος Τζώρτζογλου

Σοφία Μαριόλα, Πέτρος Ζούλιας, Ναταλία Δραγούμη, Στράτος Τζώρτζογλου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More