Στράτος Τζώρτζογλου-Σοφία Μαριόλα: Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από το γαμήλιο γλέντι!

Λίγο μετά τις 20:00 το απόγευμα του Σαββάτου, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό του Τίμιου Σταυρού στο Ακρωτήρι των Χανίων της Κρήτης, με κουμπάρους την Βάνα Μπάρμπα, τον Μαθιό Αστροπαλίτη, τον Σπύρο Μπουρνάζο και τον Γιώργο Δεσύπρη. Η Σοφία Μαριόλα ήταν εκθαμβωτική μέσα στο νυφικό που δημιούργησε ο Βλάσσης Χολέβας για εκείνη, ενώ ο Στράτος Τζώρτζογλου ήταν πιο εντυπωσιακός από ποτέ μέσα στο λευκό κουστούμι σε στιλ ναυάρχου του Νίκου Αποστολόπουλου!

Στο γλέντι ο Στράτος έβαλε ένα σκούρο κοστούμι ενώ η Σοφία κράτησε το εντυπωσιακό νυφικό της αλλά έβαλε ένα άλλο αξεσουάρ με λουλούδια στα μαλλιά της

Και αφού το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε με παπά και με… κουμπάρους, ήρθε η ώρα του πάρτι! Η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Ζορμπά (εκεί που γυρίστηκε η κλασσική ταινία που όλοι γνωρίζουμε) και όλοι οι καλεσμένοι έγιναν ένα για να γιορτάσουν την πιο ξεχωριστή μέρα του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαριόλα! Το παραδοσιακό γλέντι στήθηκε στην παραλία και το νεόνυμφο ζευγάρι διασκέδασε με όλα τα κρητικά έθιμα, απολαμβάνοντας τοπικές λιχουδιές και φυσικά πολύ… ρακί.

Δες το βίντεο με το ζευγάρι να κόβει την τουρτα του υπό τους ήχους του ερωτόκριτου και ο Στράτος να ταίζει τούρτα την σύζυγό του!

Και το συρτάκι των νεόνυμφων, αμέσως μετά το χορό του Ησαΐα!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα έκοψαν την τούρτα τους υπό τον ήχο του  Ερωτόκριτου ενώ ο Μανώλης Κονταρός με τους μουσικούς του ξεσήκωσε τους πάντες με την κρητική μουσική του. Το ζευγάρι χόρεψε το αγαπημένο συρτάκι του Στράτου Τζώρτζογλου στην παραλία που το χόρεψε ο Ζορμπάς! Στη συνέχεια, ο μάγος και ταχυδαχτυλουργός Γιώργος Ζάκρης ανέλαβε να διασκεδάσει τους καλεσμένους με τα κόλπα του και έκανε τη βραδιά ακόμα πιο ξεχωριστή!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΕΤΡΟΣ ΧΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤLIFE

Read More

And More