Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Με πυροτεχνήματα γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους!

Την πρώτη επέτειο του γάμου τους με πυροτεχνήματα γιόρτασαν ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα. Το γνωστό ζευγάρι που γνωρίστηκε, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε πριν από ένα χρόνο στο γραφικό εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού στον Ακρωτήρι Χανίων γιόρτασε με κάθε επισημότητα την πρώτη επέτειο του γάμου του το βράδυ της Δευτέρας στο Άργος.

Παίρνοντας μάλιστα την απαραίτητη άδεια από το Δήμο, ο Στράτος Τζώρτζογλου γέμισε πυροτεχνήματα τον ουρανό για χάρη της καλής του και την συγκίνησε με τα λόγια αγάπης για τον πρώτο χρόνο που πέρασαν μαζί μετά το γάμο. Ο γνωστός ηθοποιός που το πρωί της Δευτέρας αποκάλυψε τα σχέδιά του για την πρώτη του επέτειο στην εκπομπή Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, κράτησε την υπόσχεσή του και εντυπωσίασε την σύζυγό του!

«Βάζοντας φωτιά στον ουρανό πυροτεχνήματα στην κεντρική πλατεία του Άργους γιορτάζοντας την επέτειο του γάμου μας «1 χρόνος τρις-ευτυχισμένου γάμου , γιατί η ευτυχία είναι …επιλογή», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram της η Σοφία Μαριόλα και ανέβασε φωτογραφίες και Video από τη μαγική βραδιά της πρώτης επετείου του γάμου της με τον σύζυγό της Στράτο Τζώρτζογλου.

Φωτογραφίες: Σωτηρία Καραμπουσάνου

Read More

And More