Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στο κέντρο της Αθήνας! Φωτογραφίες

Όταν οι ματιές τους διασταυρώνονται «λιώνουν» από έρωτα και αυτό είναι φανερό σε κάθε φωτογραφικό κλικ! Ο λόγος για τον Στράτο Τζώρτζογλου και τη Σοφία Μαριόλα, οι οποίοι τον Ιούνιο θα “κλείσουν” ένα χρόνο  παντρεμένοι και απόλυτα ευτυχισμένοι.

Το ζευγάρι απολαμβάνει την κάθε στιγμή της όμορφης σχέσης του και είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου όλα όσα αποζητούσε από έναν σύντροφο και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πώς στις συνεντεύξεις τους μιλούν με τα ομορφότερα λόγια και οι δυο για το έτερόν τους ήμισυ.

Μετά το τέλος της καραντίνας και την άρση των περιοριστικών μέτρων, ο Στράτος και η Σοφία ξεκίνησαν τις πιο ελεύθερες μετακινήσεις. Έτσι, λοιπόν, βρέθηκαν πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνας για έναν χαλαρό περίπατο στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε χαμογελαστούς και ευδιάθετους, ενώ ήταν μάρτυρας των τρυφερών ενσταντανέ τους κάτω από την Ακρόπολη. Οι τρυφερές αγκαλιές και τα παθιασμένα φιλιά δεν έλειψαν, με τους περαστικούς να τους καμαρώνουν βλέποντάς τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More