Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Το pre-wedding party και οι τελευταίες ετοιμασίες πριν το γάμο! [pics,vids]

Μία ημέρα έχει μείνει για την πιο ξεχωριστή ημέρα στη ζωή τους! Το Σάββατο 8 Ιουνίου, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στα Χανιά της Κρήτης, έχοντας στο πλευρό τους την οικογένειά τους, τους φίλους τους και τους στενούς τους συνεργάτες. Μάλιστα, το ζευγάρι δεν θα έχει έναν… αλλά τέσσερις κουμπάρους: τη Βάνα Μπάρμπα, τον Μαθιό Αστροπαλίτη, το Σπύρο Μπουρνάζο και τον Γιώργο Δεσίπρη. Η Σοφία Μαριόλα θα φορέσει νυφικό του Βλάσση Χολέβα, ενώ ο Στράτος Τζώρτζογλου κουστούμι του Νίκου Αποστολόπουλου.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να το ζήσουμε και να περάσουμε όμορφα μαζί μας τους φίλους μας και αυτούς που μας αγαπάνε», είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες η Σοφία Μαριόλα στο TLIFE, η οποία μαζί με τον Στράτο Τζώρτζογλου βρίσκεται ήδη στην Κρήτη, για τις τελευταίες προετοιμασίες, ώστε να είναι όλα τέλεια στον παραμυθένιο τους γάμο!

Το πανέμορφο εκκλησάκι στο οποίο θα ενώσουν τις ζωές τους

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα θα παντρευτούν στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Ακρωτήρι των Χανίων της Κρήτης. Το μυστήριο θα είναι ανοιχτό και όλος ο κόσμος θα μπορέσει να δώσει το «παρών» και να παρακολουθήσει από κοντά την μαγική στιγμή του ζευγαριού. Ο γοητευτικός ηθοποιός, μάλιστα, δεν δίστασε να ξεναγήσει τους διαδικτυακούς του φίλους στο γραφικό εκκλησάκι, που θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του.

Το πρωί της Πέμπτης, μάλιστα, το ζευγάρι έκανε ένα ταξίδι στο Ηράκλειο, καθώς επισκέφτηκε τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, κ. Ειρηναίο, με σκοπό να πάρει την ευλογία για τον επερχόμενο γάμο του, στις 8 Ιουνίου.

Το pre-wedding party δίπλα στο κύμα

Δύο ημέρες πριν την μεγάλη στιγμή, η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου διοργάνωσαν ένα μικρό pre-wedding party στο κέντρο της πόλης, για να γιορτάσουν με τους φίλους τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε δροσερά cocktails δίπλα στην θάλασσα και δεν σταμάτησε τα τρυφερά τετ α τετ. Άλλωστε οι δυο τους είναι full in love και περιμένουν πώς και πώς να γίνουν επιτέλους σύζυγοι! Η Σοφία Μαριόλα έκανε μια αρκετά hot εμφάνιση, φορώντας ένα σέξι μακρύ παντελόνι με ασορτί τοπ, το οποίο αναδείκνυε το πλούσιο μπούστο της.

Οι τελευταίες ετοιμασίες για τον παραμυθένιο γάμο τους

Το ζευγάρι έχει ήδη ταξιδέψει στην Κρήτη από την Τρίτη, με σκοπό να διοργανώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες. Το γραφικό εκκλησάκι σιγά σιγά διακοσμείται κατάλληλα για τη μεγάλη μέρα, ενώ πριν λίγες ώρες, η Σοφία Μαριόλα μας έδειξε την χάρτινη κατασκευή όπου θα μπει μέσα το ρύζι, που θα πετάξουν οι καλεσμένοι στους νεόνυμφους. Εντύπωση έκανε το γεγονός ότι δύο ημέρες πριν τον γάμο τους, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία… πήγαν να διαλέξουν βέρες! Το ρητό λέει: “Κάλλιο αργά παρά ποτέ” και το ζευγάρι συμφωνεί απόλυτα. Οι δυο τους επέλεξαν τις πιο όμορφες βέρες και είναι έτοιμοι να δώσουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Οι χαλαρές στιγμές στην παραλία λίγο πριν… βάλουν την κουλούρα

Μπορεί ο γάμος ως διοργάνωση να είναι αρκετά αγχωτική, ωστόσο ο γνωστός ηθοποιός και η αγαπημένη του θέλουν να απολαύσουν τη κάθε στιγμή αυτής της μέρας. Λίγο πριν επισημοποιήσουν τη σχέση τους, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα έβαλαν τα μαγιό τους και πήγαν στην παραλία του Ζορμπά, να απολαύσουν δροσερές βουτιές στη θάλασσα. Μάλιστα, να σου θυμίσουμε πως στη συγκεκριμένη παραλία θα γίνει και το γαμήλιο γλέντι, με τους δεκάδες καλεσμένους τους να διασκεδάζουν ξέφρενα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής! Η Σοφία Μαριόλα, φορώντας ένα λευκό μικροσκοπικό μπικίνι δεν σταμάτησε να ποζάρει για τον μέλλοντα σύζυγό τους!

Η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου πιο ευτυχισμένοι από ποτέ ανυπομονούν επιτέλους να παντρευτούν με παπά και με κουμπάρο!

Read More

And More