Στράτος Τζώρτζογλου: Στο θέατρο με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Γεωργιάδου, και τον γιο τους, Αλκιβιάδη! [pics]

«Η μικρή μας Πόλη» του Thordon Wilder έκανε επίσημη πρεμιέρα, το βράδυ της Τρίτης, στη θερινή σκηνή του θεάτρου Λαμπέτη, στην ταράτσα του κτιρίου.

Ο έρωτας, η φιλία, η ενηλικίωση, οι σχέσεις των γονιών με τα παιδιά τους, τα ατομικά και συλλογικά όνειρα της κοινωνίας, η απλή καθημερινή ζωή μιας πόλης, αλλά και όλος ο κύκλος της ζωής των ανθρώπων είναι τα θέματα πού διαπραγματεύεται με γλαφυρό, τρυφερό αλλά και αστείο τρόπο ο τιμημένος με το βραβείο Πούλιτζερ συγγραφέας σε ένα από τα πιο διάσημα έργα της παγκόσμιας δραματουργίας.

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας, με οδηγό την ιστορική μετάφραση του Μίνωα Βολανάκη, την θεατρική αφήγηση του Χρήστου Φερεντίνου, την σύμπραξη ενός έμπειρου θιάσου αλλά και με την συμμετοχή αποφοίτων και μαθητών της δραματικής σχολής «Ίασμος» δημιουργεί ένα σύμπαν επιθυμίας και μνήμης που αναδημιουργεί μικρές αλλά αξιοσημείωτες καθημερινές στιγμές και αναδεικνύει την ευαίσθητη ματιά του συγγραφέα και την αγάπη του για τον άνθρωπο που μοχθεί, ερωτεύεται, ανησυχεί και συνεισφέρει με το ήθος του, τις δικές του δυνάμεις και τις αξίες του, στην δημιουργία ενός καλύτερου και βιώσιμου κόσμου.

Πλήθος κόσμου έδωσε το “παρών” στην πρεμιέρα της παράστασης, μεταξύ των οποίων και ο Στράτος Τζώρτζογλου με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Γεωργιάδου, και τον γιο τους, Αλκιβιάδη Τζώρτζογλου. Λίγες μέρες μετά τον γάμο του με την Σοφία Μαριόλα, ο ηθοποιός επέστρεψε στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους και σε ένα μικρό διάλειμμα που έκανε πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο στο θέατρο.

Αρχικά, μαμά και γιος πόζαραν χαμογελαστοί κι αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό του TLIFE, ενώ λίγο αργότερα στην παρέα προστέθηκε και ο μπαμπάς, δείχνοντας ανανεωμένος κι ευδιάθετος. Οι τρεις τους, λοιπόν, μας χάρισαν το πιο λαμπερό χαμόγελό τους, σε μία από τις σπάνιες κοινές εμφανίσεις τους.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More