Στράτος Τζώρτζογλου: Συγκλονίζει στο TLIFE, για τη μητέρα του: “Όλο το βράδυ καθόμουν και της διάβαζα προσευχές και μου χαμογελούσε”

Ο Στράτος Τζώρτζογλου σε μία κατάθεση ψυχής ανοίγει τη καρδιά του στο TLIFE και μιλά για την μητέρα του, τη δική του Ευτυχία όπως ήταν το όνομά της, που έφυγε για το μεγάλο ταξίδι πριν από δύο μέρες. Ο αγαπημένος ηθοποιός γυρίζει το χρόνο πίσω και φέρνει στη μνήμη του, στιγμές μοναδικές που μοιράστηκε μαζί της. 

“Με την μητέρα μου, την Ευτυχία είχαμε μία δυνατή, μοναδική σχέση. Για τη μητέρα μου έγινα ηθοποιός, ήμουν 15 ετών. Ήμασταν σε ένα σινεμά, καλοκαιρινό, μόλις είχε ξεφύγει από μία μεγάλη αρρώστια και όταν την ξαναείδα ευτυχισμένη ήταν σε ένα καλοκαιρινό σινεμά και ήταν η πρώτη φορά που ήθελα να σχίσω την οθόνη με ένα μαχαίρι και να μπω από μέσα, για να με βλέπει η μάνα μου. Εγώ ήμουν ο κολλητός της, ο φίλος της ήμασταν πολύ δεμένοι, μοιάζαμε και πολύ με την κυρία Ευτυχία”.

Σύμφωνα με τον Στράτο Τζώρτζογλου, η μητέρα του αντιμετώπιζε όλο αυτό τον καιρό προβλήματα με την υγεία της.

“Τελευταία  ταλαιπωρούνταν πολύ, είχε ΧΑΠ, Χρόνια Αναπνευστική Πνευμονοπάθεια, ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη, στο τέλος είχαν πάθει ζημιά τα ζωτικά της όργανα, οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν. Τα τελευταία τρία χρόνια φιλοξενούνταν σε ένα ιδιωτικό οίκο ευγηρίας οι άνθρωποι εκεί ασχολήθηκαν και πρόσεχαν τη μητέρα μου . Ωστόσο, κάθε τρεις και λίγο με το παραμικρό αρρώσταινε. Πήγαινε πότε στο Σωτηρία , πότε στο Σισμανόγλειο” λέει ο αγαπητός ηθοποιός στο TLIFE.

Συγκλονίζει ο Στράτος Τζώρτζογλου όταν περιγράφει πώς πρόλαβε να αποχαιρετήσει τη μητέρα του, όσο ήταν ζωντανή.
“Είχα πάει Αμερική για πέντε μέρες, ευτυχώς, πρόλαβα και γύρισα. Έκατσα όλο το βράδυ μαζί της πριν φύγει, καθόμουν δίπλα της. Με είδε με γνώρισε μου γέλασε δεν μπόρεσε να μιλήσει και έμεινα όλη τη νύχτα μαζί της. Ήμουν δίπλα της και διάβαζα προσευχές κρατούσα το κομποσκοίνι μου και εκείνη με άκουγε και μου χαμογέλασε είχα βάλει κάποιους Γέροντες να προσευχηθούν για εκείνη και έφυγε εν ειρήνη και με γαλήνη. Νιώθω και εγώ κατά ένα περίεργο λόγο, γαλήνιος γιατί την αισθανόμουν, γαλήνια, δίπλα μου” συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός.


Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στη μάσκα που δεν φορούσε, βγαίνοντας από τον ιερό ναό όπως τον κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός. “Μόλις βγήκα από την εκκλησία την έβγαλα για πολύ λίγο, σε όλη τη διάρκεια της ακολουθίας φορούσαμε τη μάσκα. Ακριβώς μόλις βγήκα για λίγα λεπτά να αποφορτιστώ”.

Read More

And More