Στράτος Τζώρτζογλου: Το εντυπωσιακό μονόπετρο που χάρισε στην Σοφία Μαριόλα και οι ετοιμασίες του γάμου!

Το καλοκαίρι στα Χανιά με κουμπάρα την Βάνα Μπάρμπα θα παντρευτούν ο Στράτος Τζώρτζογλου και η αγαπημένη του (και κατά 25 χρόνια νεώτερη σύντροφός του) Σοφία Μαριόλα και ήδη έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες για το γάμο.

Η πρόταση γάμου έγινε πριν ένα χρόνο περίπου στην Αμερική, κάτω από τη γέφυρα του Μπρούκλιν με τον γνωστό ηθοποιό να γονατίζει και να ζητά στην δασκάλα μουσικής να τον παντρευτεί. Και φυσικά το μονόπετρο που της χάρισε ήταν εντυπωσιακό. Εκείνη, συγκινημένη είχε πει το πολυπόθητο «ναι» και από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι.

Τώρα πια το ζευγάρι βρίσκεται στην Ελλάδα, κάνει την μια επίσημη έξοδο μετά την άλλη και ήδη έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το γάμο του, που θα γίνει τον Ιούνιο στην Κρήτη.

Το βράδυ της Τετάρτης, μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν στο θέατρο Αργώ και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Το Παιχνίδι του Έρωτα και της Τύχης”, όπου η Σοφία Μαριόλα αποκάλυψε πως το νυφικό της θα σχεδιάσει ο Βλάσσης Χολέβας, αναφέροντας μάλιστα σε δηλώσεις της στην εκπομπή Happy Day, πως ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι αυτός που μίλησε με τον σχεδιαστή πρώτος και του είπε πως θα ήθελε να είναι το νυφικό της καλής του!

Φωτογραφίες: Instagram, NDP

Read More

And More