Στράτος Τζώρζογλου-Σοφία Μαριόλα: Νέες φωτογραφίες από το κοινό τους bachelor πάρτι, μία μέρα πριν τον γάμο!

Μία ημέρα πριν τον παραμυθένιο γάμο τους, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα έκαναν ένα μοναδικό bachelor party για να γιορτάσουν μαζί με τους καλύτερους φίλους τους την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής τους! Οι δυο τους χαρούμενοι και λαμπεροί διασκέδασαν με τους φίλους τους και πόζαραν με φόντο την παραλία του Ζορμπά, όπου εκεί έγινε η πρόταση γάμου του Στράτου και την οποία φυσικά αποδέχθηκε η Σοφία!

Η Σοφία Μαριόλα με ένα πράσινο μίνι φόρεμα και… κορδέλα “Bride” ήταν εντυπωσιακή και μαζί με τον Στράτο δεν σταμάτησαν να μοιράζονται τρυφερά φιλιά. Στο bachelor party βρέθηκε τόσο η κουμπάρα, Βάνα Μπάρμπα όσο και οι περισσότεροι προσκεκλημένοι του γάμου.

Δες νέες φωτογραφίες από το bachelor party:

Να σου θυμίσουμε πως Στράτος Τζώρτζογλου παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στο γραφικό εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού στον Ακρωτήρι Χανίων την εκλεκτή της καρδιάς του, Σοφία Μαριόλα! Και ο γάμος τους έγινε ακριβώς όπως τον ονειρεύτηκαν! Η γαμήλια δεξίωση στήθηκε στην παραλία του Ζορμπά και οι νεόνυμφοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More