“Sunshine Girls” : Το κερασάκι στην τηλεοπτική μας τούρτα !

Αν νομίζετε πως θα απαλλαγούμε έτσι εύκολα από τα real-life προγράμματα, απατάσθε ! Και αυτό γιατί; Γιατί απλούστατα δεν κοστίζουν σχεδόν τίποτα στα κανάλια και συγχρόνως μπορούν να φέρουν χρήματα στο… ταμείο ! Ετσι, τι κι αν πρόκειται για προγράμματα τραγικής αισθητικής και απίστευτης φθήνιας ; Οσο η κρίση είναι εδώ, τόσο αυτά θα ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια !

Αποτέλεσμα; Ολα τα είχαμε αυτή την εποχή στην ελληνική τηλεόραση, ένα πρόγραμμα σαν τα “Sunshine Gilrs” μας έλειπε, που ξεκινά απόψε το βράδυ στον Alpha (10.00 μ.μ.) . Εννοείται πως πρόκειται για ακόμα ένα real-life πρόγραμμα της συμφοράς, το οποίο έρχεται να βαδίσει με… δόξα και τιμή, στον δρόμο που χάραξε η περσινή τηλε-τραγωδία που ακούει στο όνομα , “Real Housewives of Athens” !

Ετσι, μετά το περσινό γυναικείο παρεάκι, ακόμα μία γυναικοπαρέα έρχεται στους δέκτες μας για να… υμνήσει το μανικιούρ, την μπούκλα και τον οξυζενέ ! Ναι, ακόμα ένα γυναικείο παρεάκι έρχεται στους δέκτες μας, για να μας μιλήσει για την πεζή καθημερινότητά του, με φόντο τις… πισίνες, τα… κότερα, τις… φωτογραφήσεις ! Με άλλα λόγια; Ακόμα ένα πρόγραμμα ξεκινά που σκοπό έχει να υμνήσει την απατηλή λάμψη της ματαιοδοξίας μας και δη της τηλε-ματαιοδοξίας μας !

Στο αποψινό ,λοιπόν, πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του Alpha, θα γνωρίσουμε τα “Sunshine Girls” από την καλή και από την ανάποδη! Η Ειρήνη ανταμείβει τον εαυτό της για το πτυχίο που με τόσο κόπο απέκτησε. Η Κωνσταντίνα αποφασίζει να ξανοιχτεί στα βαθιά, χωρίς όμως να είναι ψυχολογικά, αλλά και ενδυματολογικά, προετοιμασμένη. Η Μαίρη, θέλοντας να ξεπεράσει μια πρόσφατη ερωτική απογοήτευση επιδίδεται σε shopping therapy και χορό. Η Μάντα παλεύει με τον χρόνο και την κουζίνα στην προσπάθεια διοργάνωσης ενός παιδικού πάρτι, ενώ η Χριστίνα ανακαλύπτει τις χαρές της μετακόμισης.

Ποια είναι ,όμως, τα “Sunshine Girls” ;

Η Μαίρη Αλεξίου, έχει σπουδάσει Αρχαιολογία και Ιστορία Τέχνης και διατηρεί τη δική της γκαλερί στο Κολωνάκι που φέρει το όνομά της, ενώ στόχος της είναι να… απογειώσει την ελληνική τέχνη.

Η Κωνσταντίνα Βαϊοπούλου, εργάζεται ως μοντέλο από 19 χρονών, ενώ σήμερα είναι ιδιοκτήτρια μπουτίκ με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ στο κέντρο της Αθήνας.

Η Χριστίνα Κοντοβά, έχει σπουδάσει Βιοϊατρική Τεχνολογία και στη συνέχεια Styling το οποίο και την κέρδισε, καθώς το 2008 ίδρυσε εταιρεία μαγιό, beachwear και αξεσουάρ.

Η Ειρήνη Λαιμού μπορεί να έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά αλλά έχει άλλες βλέψεις… Έχει συμμετάσχει σε σίριαλ και διαφημιστικές καμπάνιες, ενώ αυτή την περίοδο κάνει μία μουσική εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Η Μάντα Παπαδάκου, είναι σύζυγος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Τζορτζ Παπαδάκου, και μητέρα τριών παιδιών. Παράλληλα, διατηρεί δική της επιχείρηση spa και είναι πρόεδρος της φιλανθρωπικής οργάνωσης W.I.N. Hellas.

Read More

And More