Site icon TLIFE

“Sunshine Girls” : Το κερασάκι στην τηλεοπτική μας τούρτα !

Αν νομίζετε πως θα απαλλαγούμε έτσι εύκολα από τα real-life προγράμματα, απατάσθε ! Και αυτό γιατί; Γιατί απλούστατα δεν κοστίζουν σχεδόν τίποτα στα κανάλια και συγχρόνως μπορούν να φέρουν χρήματα στο… ταμείο ! Ετσι, τι κι αν πρόκειται για προγράμματα τραγικής αισθητικής και απίστευτης φθήνιας ; Οσο η κρίση είναι εδώ, τόσο αυτά θα ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια !

Αποτέλεσμα; Ολα τα είχαμε αυτή την εποχή στην ελληνική τηλεόραση, ένα πρόγραμμα σαν τα “Sunshine Gilrs” μας έλειπε, που ξεκινά απόψε το βράδυ στον Alpha (10.00 μ.μ.) . Εννοείται πως πρόκειται για ακόμα ένα real-life πρόγραμμα της συμφοράς, το οποίο έρχεται να βαδίσει με… δόξα και τιμή, στον δρόμο που χάραξε η περσινή τηλε-τραγωδία που ακούει στο όνομα , “Real Housewives of Athens” !

Ετσι, μετά το περσινό γυναικείο παρεάκι, ακόμα μία γυναικοπαρέα έρχεται στους δέκτες μας για να… υμνήσει το μανικιούρ, την μπούκλα και τον οξυζενέ ! Ναι, ακόμα ένα γυναικείο παρεάκι έρχεται στους δέκτες μας, για να μας μιλήσει για την πεζή καθημερινότητά του, με φόντο τις… πισίνες, τα… κότερα, τις… φωτογραφήσεις ! Με άλλα λόγια; Ακόμα ένα πρόγραμμα ξεκινά που σκοπό έχει να υμνήσει την απατηλή λάμψη της ματαιοδοξίας μας και δη της τηλε-ματαιοδοξίας μας !

Στο αποψινό ,λοιπόν, πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του Alpha, θα γνωρίσουμε τα “Sunshine Girls” από την καλή και από την ανάποδη! Η Ειρήνη ανταμείβει τον εαυτό της για το πτυχίο που με τόσο κόπο απέκτησε. Η Κωνσταντίνα αποφασίζει να ξανοιχτεί στα βαθιά, χωρίς όμως να είναι ψυχολογικά, αλλά και ενδυματολογικά, προετοιμασμένη. Η Μαίρη, θέλοντας να ξεπεράσει μια πρόσφατη ερωτική απογοήτευση επιδίδεται σε shopping therapy και χορό. Η Μάντα παλεύει με τον χρόνο και την κουζίνα στην προσπάθεια διοργάνωσης ενός παιδικού πάρτι, ενώ η Χριστίνα ανακαλύπτει τις χαρές της μετακόμισης.

Ποια είναι ,όμως, τα “Sunshine Girls” ;

Η Μαίρη Αλεξίου, έχει σπουδάσει Αρχαιολογία και Ιστορία Τέχνης και διατηρεί τη δική της γκαλερί στο Κολωνάκι που φέρει το όνομά της, ενώ στόχος της είναι να… απογειώσει την ελληνική τέχνη.

Η Κωνσταντίνα Βαϊοπούλου, εργάζεται ως μοντέλο από 19 χρονών, ενώ σήμερα είναι ιδιοκτήτρια μπουτίκ με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ στο κέντρο της Αθήνας.

Η Χριστίνα Κοντοβά, έχει σπουδάσει Βιοϊατρική Τεχνολογία και στη συνέχεια Styling το οποίο και την κέρδισε, καθώς το 2008 ίδρυσε εταιρεία μαγιό, beachwear και αξεσουάρ.

Η Ειρήνη Λαιμού μπορεί να έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά αλλά έχει άλλες βλέψεις… Έχει συμμετάσχει σε σίριαλ και διαφημιστικές καμπάνιες, ενώ αυτή την περίοδο κάνει μία μουσική εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Η Μάντα Παπαδάκου, είναι σύζυγος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Τζορτζ Παπαδάκου, και μητέρα τριών παιδιών. Παράλληλα, διατηρεί δική της επιχείρηση spa και είναι πρόεδρος της φιλανθρωπικής οργάνωσης W.I.N. Hellas.

© 2024 tlife.gr