Support art workers: Μεγάλο “κύμα” στήριξης της καμπάνιας για τα δικαιώματα των καλλιτεχνών

Τα social media πλημμύρισαν τις τελευταίες ώρες από ανθρώπους που, είτε άλλαξαν τις εικόνες προφίλ τους προσθέτοντας το μήνυμα “Support art workers” είτε κοινοποίησαν το μήνυμα στους λογαριασμούς τους.

Μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που διαμαρτυρήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το μέλλον της δουλειάς τους, μιας και ακυρώνονται οι συναυλίες, τα φεστιβάλ και κάθε πολιτιστική εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένα για το καλοκαίρι.

Οι Έλληνες καλλιτέχνες προβάλλουν τις ανησυχίες τους για την απουσία μέριμνας για τον κλάδο τους μετά την έξοδο από τον κορονοϊό, μιας και τα περιοριστικά μέτρα που αποφασίστηκαν δεν τους επιτρέπουν να εργαστούν και κατ’ επέκταση να βγάλουν χρήματα για να ζήσουν τις οικογένειές τους.

Γνωστοί ηθοποιοί και τραγουδιστές, λοιπόν, στηρίζουν έμπρακτα την καμπάνια αλλάζοντας τις φωτογραφίες τους και μεταδίδοντας το εν λόγω μήνυμα. Μεταξύ αυτών η Ναταλία Δραγούμη, ο Μέμος Μπεγνής, ο Πέτρος Λαγούτης, η Τζένη Διαγούπη, η Νίκη Παλληκαράκη, ο Χαρης Βαρθακούρης.

Δες τις φωτογραφίες:

Γιώργος Χρανιώτης

Ναταλία Δραγούμη

Πέτρος Λαγούτης

Οι καλλιτέχνες στηρίζουν τους καλλιτέχνες!

 

Read More

And More