Survivor: Αγνώριστος επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο ο Μπο! [pics]

Μετά από τέσσερις μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο ο Μπο επέστρεψε στην Ελλάδα και δέχτηκε μια θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο. Ο παίχτης από τους Διάσημους του Survivor ήταν αγνώριστος, αφού όπως αποκάλυψε έχασε 30 με 35 κιλά κατά την παραμονή του στο παιχνίδι επιβίωσης.

“Έχασα 30 με 35 κιλά. Νομίζω ότι δεν θα τα ξαναπάρω, θα πάρω λίγα μόνο για να βρίσκω κανένα ρούχο, αλλά νομίζω θα μείνω σε αυτό το στυλάκι. Από το XXL τώρα είμαι στο L. Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν βγήκα ήταν να πλυθώ. Πολλές ώρες, μία με μιάμιση ώρα.”, είπε ο Μπο μιλώντας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Ο γνωστός ράπερ μάλιστα, που στην αρχή του παιχνιδιού θεωρήθηκε μέρος της κλίκας αποκάλυψε και ποιος θέλει να είναι ο νικητής του Survivor: “Θέλω νικητή του Survivor τον Ντάνο γιατί το ήθελε από την αρχή, το χρειάζεται, το έχει ανάγκη. Όταν ένας άνθρωπος κάνει τον Σταυρό του δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι στημένο ή όχι. Κάνει τον Σταυρό του, πιστεύει στον Θεό. Ο καθένας έχει τους λόγους του που κάνει ό,τι κάνει. Εγώ δεν κάνω τον Σταυρό μου, πιστεύω όμως. Ο καθένας το διαχειρίζεται όπως θέλει. Το τι πιστεύει ο καθένας είναι δικό του θέμα”, είπε χαρακτηριστικά. .

Όσο για τη χαρά του Γιάννη Σπαλιάρα για την αποχώρηση του, είπε: “Αφού κάναμε έναν άνθρωπο να χαρεί, τι καλύτερο; Μια χαρά! Δεν τρέχει τίποτα”.

Read More

And More