Survivor: Απίστευτη αντίδραση Ντάνου και Χρανιώτη όταν έμαθαν για την αλλαγή στους κανόνες!

“Σχέδιο εξόντωσης” του Ντάνου χαρακτηρίστηκε από πολλούς η αλλαγή στους κανόνες του Survivor μετά και την αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πριν πει ποιος αποχωρεί, ότι ο ένας “Διάσημος” άντρας που θα παραμένει στο παιχνίδι θα παίζει εναλλάξ με τους 4 άντρες των “Μαχητών”, ενώ τα δυο κορίτσια θα διαγωνίζονται κανονικά η μία εναντίον της άλλης.

Όπως καταλαβαίνεις η αντίδραση όλων ήταν ιδιαίτερη, ωστόσο ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος (πριν μάθουν ποιος θα αποχωρήσει) “πάγωσαν” όταν άκουσαν τους νέους κανόνες, δεδομένου ότι όποιος από τους δυο έμενε θα έπρεπε να διαγωνίζεται non stop χωρίς ξεκούραση εναντίον όλης της αντίπαλης ομάδας…

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

«Θα παραμείνετε δύο ομάδες και θα αγωνίζεστε ως διαφορετικές ομάδες. Πλέον, όποιο αγόρι από τα δύο μείνει, είτε ο Χρανιώτης είτε ο Αγγελόπουλος, θα αγωνίζεται σε κάθε αγώνισμα απέναντι σε όλους τους παίκτες των Μαχητών εναλλάξ, με ροτέισον. Έτσι θα συνεχίσουμε τα αγωνίσματα κι έτσι θα πάμε μέχρι το επόμενο αγώνισμα της ασυλίας.

Όταν φτάσουμε σε εκείνη τη μέρα, όπου θα αγωνιστείτε και πάλι ως ομάδες με τον τρόπο που σας περιέγραψα, εάν κερδίσουν οι Διάσημοι τότε θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έτσι.

Αν κάποια στιγμή, σε ασυλία, κερδίσουν οι Μαχητές και χρειαστεί να φύγει ακόμα ένας Διάσημος, οπότε θα μείνει μόνο ένα μέλος, τότε το παιχνίδι στα αγωνίσματα θα μετατραπεί σε ατομικό και όλα τα αγωνίσματα από εκεί και πέρα μέχρι να φτάσουμε στον τελικό, που είναι τέσσερις παίκτες, θα παίζετε ατομικά», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δες το video:

Read More

And More