“Survivor”: Αυτός είναι ο επόμενος παίκτης που αποχωρεί;

Η αντίστροφη μέτρηση για την επόμενη αποχώρηση στο “Survivor” έχει ξεκινήσει και οι φανατικοί του συγκεκριμένου ριάλιτι, δεν κρατιούνται… Βλέπεις λατρεμένη η αγωνία αυτή την εβδομάδα χτυπάει κόκκινο στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, μιας και θα παρακολουθήσουμε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες βραδιές αποχώρησης.

Υποψήφιοι για αποχώρηση είναι ως γνωστόν οι: Γιώργος Χρανιώτης, Στέλιος Χανταμπάκης και Γιώργος Αγγελόπουλος, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη… αναστάτωση στα εγχώρια social-media! Για την ακρίβεια έχει στηθεί μεγάλο… πάρτι και οι εκτιμήσεις για το τι ακριβώς μέλλει γενέσθαι, παίρνουν και δίνουν!

Ποιός είναι ,λοιπόν, ο παίκτης που θα ετοιμάσει βαλίτσες στον ‘Αγιο Δομίνικο; Σύμφωνα με όλα τα… polls που έχουν στηθεί στο Internet και γίνεται πανικός, αυτός που βγαίνει πρώτος και με χαοτική διαφορά, είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Έτσι, αν πιστέψουμε το… ρεύμα που έχει δημιουργηθεί και αποτυπώνεται στα social, ο Στέλιος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει και θα βρεθεί και πάλι στα πάτρια εδάφη, προλαβαίνοντας να γιορτάσει και το Πάσχα μαζί με την οικογένειά του.

Read More

And More