Survivor backstage – Όλα όσα δεν είδες στην τηλεόραση! Video

Σήμερα, Τετάρτη 5 Ιουλίου, επιτέλους θα μάθουμε μετά από πέντε μήνες, ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης. Το βράδυ της Τρίτης έγινε ο ημιτελικός του Survivor, όπου θα γνωρίζαμε ποιοι θα ήταν οι δύο παίκτες που θα έμπαιναν στον τελικό. Πέρα από τους τρεις φιναλίστ, Γιώργο Αγγελόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο και Μάριο Ιωαννίδη, ξαναείδαμε και τους 24 παίκτες που ήταν μέσα στο Survivor.

Μαχητές και Διάσημοι έκαναν μια μεγάλη επανένωση και θυμήθηκαν τις όμορφες στιγμές που έζησαν μέσα στο Survivor, τους τελευταίους πέντε μήνες. Το Άλσος Βεϊκου ήταν κατάμεστο από το κοινό, που ανυπομονούσε να δει από κοντά τους αγαπημένους του παίκτες.
Μάλιστα, οι πρωταγωνιστές του Survivor, που έχουν αποχωρήσει, δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν στιγμιότυπα από τον ημιτελικό και τι γινόταν πίσω από τις κάμερες. Φυσικά, δεν έλειψαν οι σέλφι φωτογραφίες με τους τρεις φιναλίστ, οι οποίοι είχαν πάθει ένα τεράστιο σοκ, όταν κατάλαβαν το πόσο αγαπητοί είναι στο ελληνικό κοινό.

Δες το βίντεο με τα backstage:

Όλη η δύναμη μαζεμένη… με αγάπη σε όλα τα παιδιά του κόσμου… για τους μελλοντικούς survivors.. #hantampakakia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις

#survivor2017 #alltogetheragain #happytogether #love #lifeexperience #gratitude #respect #noarguments #onlylove #careeachother #skaitv #winners

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofi Pasxali (@sofipasxali) στις

Σε λίγο αρχίζει το πάρτυ… εύχομαι υγεία σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειες τους! #hantampakakia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις

Read More

And More