Survivor: Έφθασε η ώρα για τη μεγάλη αναμέτρηση Ελλήνων και Τούρκων! [vid]

Για πρώτη φορά στο φετινό Survivor, Ελλάδα και Τουρκία έρχονται αντιμέτωπες και διεκδικούν ένα ξεχωριστό έπαθλο. Όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης στο συμβούλιο του νησιού οι καλύτεροι Έλληνες παίχτες και από τις δυο ομάδες θα βρεθούν στο στίβο μάχης απέναντι στους παίχτες του Survivor που προβάλλεται στην Τουρκία και η αναμέτρηση θα είναι εντυπωσιακή.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, το Survivor Ελλάδας και το Survivor Τουρκίας γυρίζονται στον Άγιο Δομίνικο και τώρα ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει η μια ομάδα την άλλη. Παρουσιαστές αυτού το επεισοδίου θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali.Το επεισόδιο μάλιστα θα προβληθεί απόψε το βράδυ, όπως θα γίνει και στην Τουρκία. Ενώ, ως έπαθλο θα κερδίσει η ομάδα με τις 10 νικές διακοπές στην Αλικαρνασσο.

Όσο για το χρώμα με το οποίο θα διαγωνιστούν οι παίχτες (μπλε ή κόκκινο) που αναρωτήθηκαν χθες στο συμβούλιο του νησιού, η απάντηση έρχεται μέσα από το video που ανέβασε στο Instagram ο Ilicali. Οι δυο ομάδες μετατρέπονται σε εθνική Ελλάδος που θα διαγωνιστεί με το μπλε χρώμα και εθνική Τουρκίας με το κόκκινο χρώμα.

Δες το video:

Read More

And More