Survivor: Ένα από τα πιο κρίσιμα επεισόδια αποχώρησης! [Video]

Διπλό επεισόδιο Survivor έρχεται σήμερα το βράδυ μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Όχι μόνο Μαχητές και Διάσημοι θα παίξουν για την πολυπόθητη ασυλία, αλλά στη συνέχεια η ομάδα, η οποία θα χάσει τον αγώνα, θα προτείνει δύο παίκτες και κατευθείαν ο λιγότερο αγαπητός στον κόσμο θα φύγει.

Οι τηλεφωνικές γραμμές του Survivor έμειναν ανοιχτές ένα 24ωρο, ώστε να ψηφίσει το τηλεοπτικό κοινό τον αγαπημένο του παίκτη. Η λίστα θα μείνει κρυφή τόσο στο τηλεοπτικό κοινό όσο και τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.
Στο αποψινό επεισόδιο, πέρα από την ασυλία, οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν και για ένα ακόμη μεγάλο έπαθλο, όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης. Διάσημοι και Μαχητές θα παλέψουν για να αποφύγουν τον “ξαφνικό θάνατο”, όπως χαρακτηρίζουν την σημερινή αποχώρηση.
Μάλιστα, ο λόγος για το σημερινό διπλό επεισόδιο, είναι ότι η παραγωγή θέλει να επισπεύσει τα γυρίσματα, ώστε παίκτες και συντελεστές να έχουν εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο έως τις 25 Ιουνίου. Οι τέσσερις Survivors που θα μείνουν ως το τέλος, θα δώσουν την τελική μάχη στην Αθήνα, αρχικά στον ημιτελικό και στη συνέχεια στον τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου.
Δες το trailer:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Read More

And More