Survivor: Έρχεται μεγάλη ανατροπή στην διαδικασία αποχώρησης! [Video]

Τα περιθώρια στενεύουν, όσο περνάει ο καιρός για τον μεγάλο Τελικό του Survivor. Οι Διάσημοι έχουν μείνει μόνο τρεις, ενώ οι Μαχητές κρατάνε προς το παρόν την αριθμητική τους υπεροχή. Στο σημερινό επεισόδιο και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για το σημαντικότερο, όπως το χαρακτηρίζουν πάντα έπαθλο, την ασυλία.

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα ριχτούν για άλλη μια φορά στην αρένα και θα προσπαθήσουν με νύχια και με δόντια να μείνουν στο παιχνίδι. Οι Μαχητές έχουν την σημαντική επιλογή να εναλλάσσουν τους παίκτες τους, σε αντίθεση με τους Διάσημους που αναγκαστικά παίζουν και οι τρεις. Βέβαια, στα δύο τελευταία αγωνίσματα είδαμε τους Βαλαβάνη, Αγγελόπουλο και Χρανιώτη να νικούν την αντίπαλη ομάδα, παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα.
Το βράδυ της Τετάρτης θα παρακολουθήσουμε άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor, αν πάρουμε υπόψη και το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, όπου στο τέλος ακούγεται ο Σάκης Τανιμανίδης να δηλώνει: «Και τώρα έρχεται η ανατροπή γιατί έχετε καταλάβει εδώ και τέσσερις μήνες ότι το Survivor είναι το παιχνίδι της ανατροπής».
Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Τετάρτης:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Read More

And More